23948sdkhjf

NY CNC TOP-model fra SCM Group

| Medlemsnyhed | Indrykket af LINDLARSEN A/S

SCM har netop lanceret topmodellen SCM Accord 42 FX, der repræsenterer den ypperste produktivitet indenfor produktion af f.eks. døre, vinduer, trapper og andre massivtræs elementer.

Accord 42 er designet til tunge operationer og er velegnet til de virksomheder, der kræver høj produktivitet på variable seriestørrelser.

FORHØJELSE AF PRODUKTIONSVOLUME OG HASTIGHED

Hovedfunktionen i Accord42 fx er det nye TWIN-bearbejdningshoved, der består af to kraftige fræse-aggregater, hver med sin egen uafhængige Y-akse og Z-akse.

Den alternative brug af de 2 enheder reducerer cyklustiden. Mens én enhed arbejder, udfører den anden værktøjsskift for at forbedre maskinens produktivitet, eller de to aggregater kan arbejde samtidigt.

Den største fræsespindel er en rigtig arbejdshest og kan håndtere den nyeste generation af store  værktøjer, der ligeledes giver produktive fordele. Den nye 21 kW elektrospindel udfører stort spån-aftag og opretholder samtidigt en fremragende finish.

Den CNC styrede spånsugeskærm, der er placeret direkte på bearbejdningsenheden, forbedrer udsugningen af spåner, hvilket sikrer maksimal renholdelse af maskinen og arbejdsmiljøet.

Den 5 aksede fræseenhed giver en totalt alsidighed i de mulige bearbejdninger, selv med anvendelse af standard værktøjer. Her kan også med fordel anvendes store værktøjer, f.eks. sav med 350 mm savklinge til tykke emner.

Kapaciteten af ​​værktøjerne byder på op til 76 pladser og gør maskinen klar til enhver arbejdsoperation.

Det fuldautomatiske MATIC arbejdsbord med direkte drevne bjælker og kopper, sikrer en komplet opsætning af arbejdsbordet på få sekunder.

Der kan ske en meget enkel og hurtig udskiftning af vacuum kopper og clamps gennem en hurtig docking-enhed.

Styring og programmering af maskinen foretages nemt via ​​Maestro CNC-software udviklet af SCM. Denne indeholder flere Apps og makroer som f.eks.:

  • Maestro pro visning, tredimensionel (3D) bearbejdningsproces simulator
  • Maestro 3d, tredimensionel (3D) objektdesign og programmering
  • Maestro apps, makro-bibliotek til forenklet programmering af vinduer, døre, trapper og møbler

Maestro-pakken er nu forbundet med Maestro Connect, IoT (Internet of Things). EN løsning udviklet af SCM, der samler, overvåger og analyserer dataene på maskinen og anvender disse intelligent. Disse kan aflæses eksternt via smart-phone, tablet, pc m.v.

Ring eller skriv til os – og få mere at vide om SCM Accord 42 FX

Med venlig hilsen

LINDLARSEN-teamet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LINDLARSEN A/S

Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Danmark
LINDLARSEN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.117