23948sdkhjf

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Tyngdekraften har aldrig været mere nyttigt!

Det nye spiralbånd Spiral Chute fra Dorner er en økonomisk måde forsigtigt at flytte et produkt ned til et lavere niveau, hvor tyngdekraften gør alt arbejdet.

Efterhånden som produktet kommer ind i spiral-kanalen, tager tyngdekraften over og sørger for at produktet sikkert glider ned til lavere niveau. Det patenterede trappedesign sikrer, at produkterne ikke sætter sig fast eller blokeres, når de sænkes fra overliggende transportbånd eller platforme. Selvom produkterne begynder at ophobes, når de er på vej ned, er spiral kanalen ’selvrensende’, så blokeringer forhindres.

Spiral Chute er ideel til lette produkter med forskellige pakketyper, herunder pap, poser, fleksibel emballage, bølgepap m.m. Trappetrin-designet giver mulighed for at forskellige størrelser pakker kan blive sænket på samme tid for at øge fleksibiliteten.

Spiral Chute kan håndtere pakker med længder ned til 7,5 cm og vægte fra 28g til 22kg og fås i galvaniseret stål eller rustfrit stål.

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Du kan også benytte nedenstående link for at se de forskellige transportbånd fra Dorner eller prøve at bygge dit eget bånd via deres online konfigurator.

Se transportbånd og løsninger fra Dorner

Byg dit eget transportbånd

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.089