23948sdkhjf

Junget satser digitalt - Og åbner ny webshop med skærende værktøj og tilbehør...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Junget A/S

Først på året lancerede Junget en ny hjemmeside. Den udbygges nu med en webshop målrettet til B2B virksomheder i træindustrien.

Den digitale satsning skal ses som et led i en ambitiøs plan om at imødekomme kundernes efterspørgsel efter nye digitale serviceydelser.

Med den nye webshop ønsker vi at tilbyde kunderne en ny mulighed for handle 24-7.  Vores seneste kundeundersøgelse viste nemlig tydeligt, at flere og flere gerne vil bestille varer udenfor normal åbningstid, og at der i dag er en større forventning til online selvbetjeningsmuligheder end tidligere.

Hos Junget ønsker vi at følge med udviklingen og  imødekomme kundernes ønsker. En digital tilstedeværelse skabes dog ikke natten over, men er en langsigtet investering, slår Jungets administrerende direktør Poul Thøgersen fast.  Med vores nye hjemmeside og nu webshop har vi taget hul på et nyt digitalt kapitel, og vi er spændte på at se, hvordan shoppen bliver modtaget af vores kunder.   

Den nye webshop skal naturligvis skydes i gang med et brag af et tilbud. Der gives således 30% i rabat i de første 30 dage på alle bor og klinger, der købes i shoppen.

Tag godt imod Webshoppen på junget.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Junget A/S

Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Danmark
Junget A/S

Send til en kollega

0.072