23948sdkhjf

Trykuafhængig køling i zonerne; tætlukkende og pålideligt.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Nogle gange har du blot brug for en trykuafhængig on/off ventil til køling i zonerne. Her giver Belimo dig nu en enkel og pålidelig mulighed: Belimo PIFLV, Pressure Independent Flow Limiter Valve.

Med PIFLV er du sikker på at ventilen er åben når motoren er åben, og du får det ønskede flow, selvom fortrykket varierer. Energiforbruget er meget lavt med børsteløse motorer, ligesom motorerne kan leveres med drejetider fra 7 til 90 sek.

Kompakt løsning
Motor og ventil er en meget kompakt løsning, og motoren kan klikkes på ventilen, efter det maksimale flow er indstillet. Belimo PIFLV er kun on/off, så du kan ikke bruge den til at regulere. Til regulering skal du i stedet f.eks. bruge vores trykuafhængige zoneventil PIQCV.

Pålidelig, tætlukkende og med garanti
PIFLV er i den vanlige Belimo-kvalitet. Det betyder for eksempel, at den er med tætlukkende kugleventil-teknologi. Den er ’Luftblasendicht’ – som de siger på fabrikken i Schweiz – også efter flere års brug, for kugleventilen er selvrensende. Der er også fem års garanti på PIFLV, lige som på alle øvrige Belimo ventiler, akutatorer og sensorer.

Find mere viden om Belimo PIFLV på Belimo.dk eller kontakt Belimo Danmark.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.1