23948sdkhjf

Tre brands - een fantastisk historie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Four Design A/S

På Oragtec 2018 vil du opleve Ocee Design, Four Design og Race Furniture sammen, når vi indtager scenen for at hylde Ocee International diversitet og rækkevidde.

Tangibelt rumdesign og Zoning
Vi vil eksperimentere, udforske og udfordre, hvordan fysisk miljø kan påvirke positivt på kognitiv ydeevne og personlig velvære. Vi præsenterer bestsellers og klassikere sammen med nye løsninger og ikoner fra en fantastisk æra.

På standen finder du i år inspiration og løsninger til zoner dedikeret til hospitality, spise / kantine, uddannelsesfaciliteter, konference, arbejde- / kontormiljø og åbne rum fokuseret på de 4 store udfordringer i fysisk rum-arkitektur:
Barrierer | Fleksibilitet | Personalisering | Biophilia
 
Spændende nyt...
Vi lancerer flere spændende nye løsninger, der passer til det alsidige og det fokuserede rum. Se og oplev, hvordan du ved få tiltag kan aktivere døde kvadratmåler og give inaktive rum ny mening.

Mød et ikon
Du får mulighed for at lære Ernest Race's fantastiske historie at kende Mød BA3 stol i vores mini-café eller slap af i den klassiske Heron stol fra 1955. Begge klassikere fremstilles stadig af Race Furniture den dag i dag.

Kom leg med i vores virtuelle verden på standen
VR giver os mulighed for at vise dig vores fantastiske portefølje i realistisk omgivelser. Ved hjælp af vores nye VR-kit kan du træde ind i den virtuelle verden af ​​kontor, auditorium, kantine, eller uddannelsesrum. Udforsk og leg med farver, møbler og polstringer.

 

Ocee Design er en engelsk producent af kommercielle møbler. Deres samarbejdspartnere er blandt andre forhandlere af kontormøbler, design-og bygningskonsulenter, arkitekter og specifikationsansvarlige. Deres portefølje inkluderer soft seating, møde-og konferencestole, akustikprodukter, borde og landskabssystemer. 

Four Design er en dansk producent som specialiserer sig i skandinavisk designede møbler, der kombinerer uovertruffen funktionalitet med genialt design. Four Design beskæftiger sig med hele Europa og har produktionspartnere i Nordamerika, Kina og Australien.

Race Furniture har været forløber inden for design og produktion af siddepladser til offentlige rum i over 70 år. Deres udtalte service inden for siddepladser i teatre, auditorier og lufthavne har resulteret i en imponerende international kundekreds. Som varetager af designsne fra grundlæggeren Ernest Race producerer de stadig designklassikere som Antelope, BA3 og DA1 stole.

Mød Four Design A/S til Orgatec 2018 på stand hal 6.1 stand A071.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Four Design A/S

Faaborgvej 14
5854 Gislev
Danmark
Four Design A/S

Send til en kollega

0.093