23948sdkhjf

PrimeBoard Extreme Matt (XT) og PrimeBoard Extreme Højglans (XG)

| Medlemsnyhed | Indrykket af INTER-Wood ApS

Pfleiderers spændende PrimeBoard-overflader har en alsidig anvendelighed og en flot finish.

Pfleiderer PrimeBoard Extreme Matt (XT) Med XTreme Matt overfladen bliver der igen sat fokus på det tideløse og aktuelle design. Finishen på XTreme Matt skaber begejstring hos designerne, idet hele dens haptik indbyder til berøring. XTreme Matt får en helt speciel ædel virkning på såvel Unidekors som på trædekors, tekstil- og materialedekors. Dens alsidige anvendelighed er understreget af anti-fingerprint effekten, der beskytter overfladen mod uønsket snavs og gør den særlig nem og hurtig at rengøre.
PrimeBoard Extreme Højglans (XG) PrimeBoard med XTreme Højglans overfladen danner en perfekt spejlglans-overflade, der er jævn og virker tredimensional. Speciel Unidekors nyder godt af højglans finishen og fanger med sit rene og tidløse design. Samtidig giver den store dybdeeffekt såvel klassiske træsorter som sten- og perlemorsdekors ekstraordinær elegance. Takket være sin fremragende slid- og ridsefaste overflade vil den også langsigtet kunne bevare sin attraktive udstråling.

For begge overflader gælder, at der bliver lagt en lakoverflade på en melaminfilm som gør, at overfladerne bliver ekstra ridsefaste og finger-print sikre..

Medlemsnyhed

Indrykket af
INTER-Wood ApS

Korsvej 10
6100 Haderslev
Danmark
INTER-Wood ApS

Send til en kollega

0.089