23948sdkhjf

”Der er en helt anden ro i vores lokaler nu”

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Gæsterne på Hjørring Kro undrer sig, når de træder ind på stedets nye gulv. Ud over fra slutbrugerne har det revolutionerende, vaskbare gulvtæppe fået opmærksomhed fra en bred vifte af brancher, fordi det letter hverdagen på flere måder.

”Gulvet har fået lige nøjagtig den effekt, vi gerne ville have. Folk forventer, de træder ind til lyden af et trægulv, men der er helt stille. Du kan se, at folk tænker ’Hvad er det her for noget?’”
Sådan siger Brian Pedersen, der sammen med sin kone, Lizzi, ejer Hjørring Kro. I vinter blev stedet renoveret, og restauranten har blandt andet fået lagt en helt ny slags gulvtæppe, der ved første øjekast ligner et rigtigt trægulv. Tæppet er dog lavet af en særlig slags nylon, som kan vaskes som et almindeligt trægulv.
Den nemme rengøring er også grunden til, at en række konferencesteder og hoteller har fået øjnene op for de tidsbesparende gulvtæpper. Et af dem er Danhostel Kolding, hvor vært Sally Due Sperling i flere år har været begejstret for de hygiejniske gulve:
”De er mega anvendelige i fx konferencelokaler, hvor der ofte kan ligge madrester, kaffe og lignende og plette på gulvet. Her er én gang med gulvvaskemaskinen nok til, at gulvet igen står helt som nyt,” siger Sally Due Sperling.
 
Udviklet til bedre indeklima
Praktiske gulve er efterspurgte inden for retail og hotel- og restaurationsbranchen, men faktisk er et forbedret indeklima grundtanken bag netop den særlige type gulvtæppe, der ligger i Hjørring Kro og på Danhostel Kolding. Det fortæller key account manager Robert Jørgensen fra Forbo Flooring Danmark, som producerer det:
”Vi bruger et sted mellem 80 og 90 procent af al vores tid indendørs, og man tilskriver indeklimaet på vores arbejdspladser 11 procent af alle astmatilfælde på verdensplan. Derfor er der i dén grad brug for en gulvbelægning, der beskytter mod mug, lugte og bakterier. Det er den væsentligste grund til, at vi har udviklet Flotex,” siger han.
De særlige fibre i Flotex-plankerne er i glat, opretstående 6.6-nylon, der har en evne til at opsamle fine støvpartikler og først slippe dem ved støvsugning – og så har alle Flotex-tæpperne fået en særlig anti-mikrobiel behandling, der beskytter mod udvikling af husstøvmider og bakterier som fx MRSA og E-coli.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.099