23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Juicebar eller aptering? Norisol løser det hele med Sveza

Vores kunde Norisol A/S fortæller her hvorfor de anvender Sveza birkekrydsfiner i projekter både til lands og til vands...

I begyndelsen af 2017 afsluttede den nordjyske aptørvirksomhed Norisol sit hidtil største projekt. Ordren lød på en komplet design- og apteringspakke til et 155 meter langt offshore-skib, og den samlede levering endte med at fylde ikke mindre end 56 lastvogne og yderligere 15 med isolering.

Det var ikke en opgave af den sædvanlige slags, der skulle løses, da Norisol blev valgt som totalleverandør af design og optering til et 155 meter langt offshore-skib, som skal lægge kabler i Det Kaspiske Hav.

– Selve skibet blev bygget i Singapore og fragtet til Azerbaijans hovedstad, Baku, i tre dele, hvorfra det skal operere i Det Kaspiske Hav. Vores opgave var at designe og producere alt lige fra fodlister, køjer og borde til kabys, kontorer og opholdsområder for den 180 mand store besætning, fortæller Bruno Bülow, som er værkfører hos Norisol og uddyber:

– De store ting skulle samles på skibet, så vi leverede også 3D-tegninger og dokumentation af al interiøret samt samlevejledninger både i papirform og som videoer.

Tårnhøje krav til kernematerialet
En af de helt store forskelle ved at skulle levere inventar til skibsindustrien og offshore frem for til land, er, at det stiller enormt høje krav til kernematerialet.

– Store skibe og boreplatforme kan vride sig rigtig meget, når de bliver udsat for høj sø, og det skal kernematerialet kunne holde til. Også over en lang periode. Derfor er vores kernemateriale som udgangspunkt altid Sveza birkekrydsfiner. Pladernes sammensætning med de mange lag af ren birketræ gør det uhyre hårdført, ligesom det ikke tager fugt til sig, forklarer Bruno Bülow og fortsætter:

– Et andet vigtigt parameter, når man leverer til offshore, er måden, møblerne samles på. Vi bruger for eksempel aldrig skruer, men limer altid vores møbler og andet inventar sammen. Det gør dem mere fleksible og modstandsdygtige i de til tider barske omgivelser, og vi oplever stort set aldrig reklamationer på vores produkter af Sveza birkekrydsfiner.

Læs resten af artiklen her

Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12790015
P nummer: 1000446030

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048