23948sdkhjf

Vakuumløsning, der nemt stabler dåser og kasser på paller

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

I videoen kan du se en af Vuototecnicas brugerdefinerede Octopus-løsninger hvor en palleteringsrobot håndterer tomatdåser og bokse.

Løsningen består af en enkelt, letvægts og super fleksibel gribende hånd af to specielle stænger, der skal håndtere dåsetomater med forskellige diametre og vægte samt emballagen i papkasser. Systemet er i stand til at tage genstande af forskellig form, dimension og materiale, selvom gribefladen af de objekter, der skal håndteres kun optager 5% af Octopus-pladen.

Konkave sugekopper til glasflasker
Vuototecnica har udviklet konkave sugekopper, der kan gribe- og håndtere cylindriske genstande som f.eks. flasker.

Disse sugekopper kan også bruges til en lang række andre cylindriske genstande, som f.eks. rør og runde profiler. Afhængig af hvilke typer objekter, der skal håndteres, kan de fremstilles i nitril, olieresistent gummi, naturgummi eller silikone – og kan også produceres i henhold til de mest kendte fødevareproduktionsstandarder.

Skal du også gribe og håndtere forskellige typer emner?
Vi tilbyder et Komplet vakuum program og er leveringsdygtige i alt fra pumper og -tanke, til filtre til ventiler, ejektorer og naturligvis gribesystemer og sugekopper. Med vores Octopus-løsning er hele opgaven samlet i et værktøj.

Kontakt os på 4656 4343 eller se mere på www.avs-robotteknologi.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.084