23948sdkhjf

Dorch & Danola - Masser af fantastiske messetilbud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Tilbud til alle! Dorch & Danola har lige nu fantastisk mange gode messetilbud på deres hjemmeside. Klik ind og se om der ikke er lidt der passer til din smag.

Dorch & Danolas priser er presset i bund!

Dorch & Danola kører lige nu fantastiske messetilbud på flere hundrede varer, men det er kun til d. 30. september, så det er med at skynde sig. Der er tilbud der passer til alle, fra Brynje-sko til Milwaukee-belysning.

Dorch & Danola er kendt for eminent service, gode priser og smilende personale. Du er altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola hvis du har spørgsmål om produkterne, eller har brug for rådgivning til dit projekt.

Se alle tilbuddene her.

Er du en prisjæger, men går ikke på kompromis med kvaliteten, så er det her den oplagte mulighed for at gøre en fantastisk handel. Dorch & Danola byder alle velkommen til årets største messetilbud. Besøg hjemmesiden og tag del i de fantastiske tilbud.

Masser af kendte mærkevarer

Der tilbydes lige nu fantastiske tilbud på masser af forskellige meget anerkendte mærker, herunder CMT med masser af rundsavsklinger i høj kvalitet, Milwaukee med el-værktøj i eminent kvalitet til meget skarpe priser, samt Festool med værktøj der fungerer som værktøj skal.

Der er derudover mange andre spændende mærker blandt tilbuddene, herunder Milwaukee, Makita, Tjep, Fein, Tormek, Sjöberg, Junckers, Leica og mange flere. Gør et kup i dag, og gå ind på www.dorchdanola.dk for at se tilbuddene.

Begrænset lager

Lageret er desværre begrænset, da alle tilbuddene er messetilbud! Det betyder at Dorch & Danola ikke har uendeligt mange varer på lager, og at du derfor skal være hurtig, hvis du vil nå at have del i dem. Tag en kop kaffe, læn dig tilbage, og kig alle de fantastiske tilbud igennem på Dorch & Danolas hjemmeside. Der vil helt sikkert være noget til din smag derinde, alt andet ville være underligt!

Se alle tilbuddene her.

Dorch & Danola har siden opstart haft fokus på glade kunder, gode priser og uovertruffen service.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.13