23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ScanOtech på Trä & Teknik messen i Sverige.

Fra den 28. til den 31. august deltager ScanOtech i Trä & Teknik Messen i Göteborg, i samarbejde med vores partner SAMES KREMLIN, Vi vil afsløre årets nyheder, her i blandt vores nye ASB airless pistol. Vi ser frem til at møde dig.

Trä & Teknik er Norden største træ messe, hvor man kan opleve alle de nyeste tekniskker og processer inden for træ/ inden for skovbrug, træ- og møbelindustri. . Flere oplysninger på: https://traochteknik.se/

Ny teknologi, effektive løsninger inden for produktion og inspiration fra forskellige virksomheder. ScanOtech er stolt af at være en del af denne begivenhed, og du er mere end velkommen til at komme og stille dine spørgsmål og deltage i diskussionen om træ og dets fremtidige muligheder sammen med vores eksperter og partnere.

ScanOtech leverer industrielle sprøjteudstyr og løsninger til forbedring af produktivitet, kvalitet samt materiale-og omkostningsbesparelser.

Vi tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske udstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Vores leverandør SAMES KREMLIN Frankrig er kendt og respekteret over hele verden for sin høje kvalitet og inovative teknologi. Der udover har de en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062