23948sdkhjf

Aldrig mere rod - Festool Systainer gør det klart

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola, som er førende forhandler af Festool, har lige nu fantastiske tilbud Systainer-systemet fra Festool.

Det odenseanske værktøjsmagasin Dorch & Danola er igen ude med fantastiske tilbud på Festools Systainer-system. Systemet fungerer til alle der har det mindste behov, for at have styr på sine ting, og kan bruges på tværs af alle brancher.

Systainer-systemet har været en fast del af sortimentet hos Dorch & Danola siden lanceringen, og har hjulpet flere tusinde håndværkere gennem årene. Senest er systemet blevet udvidet med et mobilt arbejdsbord, som er stort nok til selv de opgaver der før skulle løses på en normal arbejdsbænk hjemme i værkstedet.

Har du allerede Systainer-systemet men mangler noget at komme i det? Dorch & Danola har lige nu masser af tilbud på Festool 18V, hvor du får et batteri med gratis.

Med SystainerMania får du nu de tilbud du har gået og ventet på. Som noget nyt findes nu også både transportplader og -vogne i Systainer-systemet, som gør det meget nemmere for dig, at transportere dit værktøj fra bilen til byggepladsen.

Du kan finde de fantastiske tilbud på Dorch & Danolas hjemmeside, samt i deres fysiske butik i Odense. I butikken finder du også et fantastisk Festool-showroom & -testcenter, så du har mulighed for både at teste og se produkterne. Bor du ikke i nærheden af butikken? Intet problem, du får samme gode service på Dorch & Danolas hjemmeside, og kan altid kontakte dem, hvis der skulle være problemer.

Dorch & Danola - Din Festool-forhandler


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.078