23948sdkhjf

Søren skifter PLUS ud med start-up konsulentfirma

| Medlemsnyhed | Indrykket af PLUS A/S

"Jeg ser en branche i rivende digital udvikling og føler at der mangler kompetent rådgivning, det ønsker jeg at kunne tilbyde"

Søren F. Andersen skifter pr. 1 august til nutimo.dk, her vil han sammen med stifter af firmaet Simon Elkjær tilbyde rådgivning omkring SEO, PR og linkbuilding. 

>>Jeg er taknemmelig for min korte tid hos PLUS, jeg ser dog lige nu et kæmpe hul i markedet hvad angår ekstern rådgivning med indgående kendskab til bygge-branchen, det ønsker jeg at kunne bringe til bordet<< siger Søren selv.

Søren har i sin tid hos PLUS bl.a. været med til at lancere det nye plus.dk, et nyt site som skal være med til at afspejle PLUS' ønske om at være digitalt opdateret og kunne imødekomme krav fra forhandlere. 

"Vi ønsker at gøre det let for både vores forhandlere at få adgang til den information de har brug, når de har brug for den. Jeg synes personligt at med det nye website har forenet netop det med en visuel flot løsning der præsenterer vores produkter flot.", Lars Højsgaard, Adm. direktør PLUS A/S

Digitalisering af byggebranchen

>>Jeg ser en opdeling i blandt dem som køber konsulenthjælp. Der er dem som ønsker en "all-in-one" virksomhed, der tilbyder lidt hjælp til flere marketing discipliner, og så findes der virksomheder som specialiscerer sig i en specifik gren, hos Nutimo går vi benhårdt efter at være eksperter i organisk vækst<< udtaler Simon Elkjær, CEO hos Nutimo.

Nutimo ønsker således at kunne tilbyde hjælp til SEO, linkbuilding og PR med kendskab til branchen. Mange B2B virksomheder bruger ikke tid på SEO, selvom konkurrencen på de søgeord B2B virksomhederne konkurrerer om er væsentlig lavere end hos B2C virksomhederne. 

Simon glæder sig over Sørens erfaring fra en branche i udvikling:
Jeg har kendt Søren i et stykke tid, men da han skrev uopfordret omkring en kop kaffe fik jeg tankerne igang om at jeg enten selv skulle gøre noget ud af at være mere udadvendt eller jeg kunne ansætte Søren. Jeg tror på at Sørens personlighed, samt erfaring passer godt ind i konsulentbranchen og at trods sin unge alder, har Søren allerede nogle års erfaring branchen hvilket er yderst sjældent her i Esbjerg"

Rådgivning er alfa omega for succes digitalt

Det er ikke nok at lægge nummer 1 på de rigtige søgeord, beslutningsfasen for B2B ordrer kan være lang, derfor skal indholdet på hjemmesiden også være opdateret. Ved både at være nummer 1 på Google og have godt indhold kan din virksomhed få ekspert status indenfor netop jeres område.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
PLUS A/S

Ådalen 13B
6600 Vejen
Danmark
PLUS A/S

Send til en kollega

0.137