23948sdkhjf

Special produceret sikkerhedsskruer!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Præstmark A/S

Hos Præstmark vil vi gerne sparre med vores kunder allerede i idéfasen.

I samarbejde med Jer, finder vi frem til den optimale løsning. Flere af vores kunder har allerede outsourcet deres produktudvikling til Præstmark.

 

En lille historie fra det virkelige liv.

Vores kundes ønske var, at beskytte allerede eksisterende udendørs belysning mod tyveri og hærværk.

Udgangspunktet var et ønske om standard produkt i rustfrit materiale. Kravet var, at skruen skulle være undersænket med hals og at fjernelse af skruen, af en ikke autoriseret skulle besværliggøres.

Udviklingen foregik med dialog mellem kunden og vores konsulent, hvorunder problemstillingen blev klarlagt. Efter adskillige løsningsmodeller med standardvarianter, endte vi med at udvikle vores egen skrue, som blev visualiseret gennem Præstmark’s Creo 3D CAD-system.

Resultatet blev, en rustfri undersænket skrue med hals, udformet med 3 unikke huller i hovedet der gør det umuligt at afmontere den enkelte skrue uden specialværktøj.

Ovenstående er et eksempel på, hvordan vi med sparring og innovativ tankegang finder frem til et helt unikt specialprodukt, så alle kundens ønsker og behov tilgodeses.

Se mere på vores hjemmeside med sikkerhedsskruer, møtrikker og bolte her.

Vores dynamiske team af dygtige og kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe Jer. Så kontakt os gerne på 38 88 44 00 eller mail.

 Se mere om os, vores kompetencer og andre produkter her.

 

                 www.praestmark.dk   •   38 88 44 00   •   sales@praestmark.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Præstmark A/S

Staktoften 1
2950 Vedbæk
Danmark
Præstmark A/S

Send til en kollega

0.104