23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flex Trim udvider i Tyskland

Flex Trim forventer endnu mere af Tyskland i den kommende tid...

Vi er glade for at kunne bekendtgøre, at vi pr. 1/6 2018 har åbnet et showroom og teknikum i Münster, Tyskland.

”Vi ser det som et naturligt skridt i vores udvikling - både nu og i fremtiden. Det er, og vil altid være, en af hjørnestenene i Flex Trim’s filosofi, at vi skal være tættest muligt på vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi betragter i høj grad Tyskland som vores hjemmemarked og derfor er det også vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service og support. Med åbningen af testcentret får vores kunder mulighed for at komme forbi med deres testemner, så vi i fællesskab kan finde den optimale slibeløsning.

Testcentret skal ikke kun benyttes til test, men også til undervisning, således at vi sikrer, at vores kunder og partnere får det bedst mulige udgangspunkt, når det drejer sig om slibning med børster.

Ligeledes ser vi det som en naturlig udvikling i Tyskland. Vi har igennem de seneste 6 år været repræsenteret med et GmbH og med Timo Heile, som en uvurderlig samarbejdspartner for vores partnere og kunder. Nu er tiden kommet til at udvide vores aktiviteter og tilbyde vores kunder en endnu bedre service og support.

Placeringen i Münster giver kun fordele. For det første er det centralt placeret i forhold til vores aktiviteter i Tyskland, men samtidig ligger det også strategisk godt placeret i forhold til at supportere vores kunder i Holland og Belgien. Derudover ligger det også meget tæt på vores forhandlere og maskin- & lakproducenter. Dermed kan vores kunder få den mest effektive oplevelse, når de besøger os eller vores kollegaer. Sluttelig er Münster en fantastisk by, som er let at komme til”, udtaler, direktør Anne Bjerre Larsen.

Den officielle åbning vil ske på et senere tidspunkt, men vi er allerede nu klar til at modtage de første kunder.

Flex-Trim A/S
Hedelund 28, Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24210944
P nummer: 1007269001

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062