23948sdkhjf

Derfor gør vi en forskel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S

Hos Esbjerg Farve- og Lakfabrik glæder man sig, når nøglemedarbejdere vælger at vende retur til organisationen. Det er netop sket med 27- årige Morten Lykke Krogh Pedersen, som tidligere har arbejdet som teknisk projektleder for virksomheden.

Den 6. juni vendte Morten retur til Esbjerg Farve- og Lakfabrik – denne gang som udviklingschef for laboratoriet og en del af ledergruppen.

”Jeg var ikke i tvivl, efter Kjeld og jeg havde diskuteret fremtidsvisionerne for virksomheden. Hos Esbjerg Farve- og Lakfabrik ser jeg flere muligheder for at gøre en væsentlig forskel, både internt og eksternt ”, fortæller Morten.

Det er en win-win

For begge parter er det en win-win at få en tidligere medarbejder retur.

Morten bringer kompetencer til fabrikken fra en anden organisation, og da han allerede kender sin nye arbejdsplads, går det meget hurtigere med at komme i gang.

Jeg ser masser af potentiale

”Esbjerg Farve-og Lakfabrik er en spændende virksomhed med masser af potentiale. Vi kan gøre en forskel for vores kunder, fordi vi kan agere og reagere meget hurtigere. Der sker rigtigt meget inden for overfladebehandling, og vi arbejder konstant på at forbedre vores recepter”.

Der er ingen tvivl om, at Morten trives i de nye, men velkendte omgivelser.

------------------------------------------------------------------

Vidste du, at Esbjerg Farve- og Lakfabrik udvikler løsninger for overfladebehandling sammen med vores kunder? Vi har gennem årene udviklet specielle lakker til overflader så forskellige som stearinlys, cykler, lamper og traktorer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S

Energivej 13
6700 Esbjerg
Danmark
Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S

Send til en kollega

0.1