23948sdkhjf

Plug and Spray - Fantastisk sommertilbud på et Airmix® 10C18 komplet sprøjteanlæg med Xcite pistol

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

Super sommertilbud, til en vanvittig pris, på et Airmix® 10C18 komplet sprøjteanlæg med Xcite pistol, slanger og dyse klar til brug.

scanOtech tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske sprøjteudstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Se vort svedige sommertilbud her

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

Vor leverandør og samarbejdspartner SAMES KREMLIN SA  Frankrig er kendt og respekteret over hele verden og er skaberen af Airmix teknologien.

Airmix® sprøjtningsteknologi er det bedste kompromis mellem produktivitet og finish kvalitet med den højeste overføringseffektivitet - op til 86%.

SAMES KREMLIN er kendt for sin kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

 

                                 De mærker forskellen - også efter handlen

                                                    Saml | Beskyt | Forskøn 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

pic authorised partner minisite

Send til en kollega

0.167