23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Siden 1975 har SAMES KREMLIN sat den industrielle standard for manuel Airmix® løsninger!

Få vore løsninger, tips og tricks, til at lykkes! Uanset hvad det daglige malings forbrug er eller emnets konfiguration, så har vi den komplette løsning designet til at opfylde dine kvalitetskrav!

AIRMIX®

Airmix® er en mellemtryks sprøjte teknologi, der kombinerer fordelene ved både konventionel og Airless teknologi og er den industrielle standard for mellemtryks forstøvning i dag.

En lille historie om Airmix®-sprøjteteknologi.

I 1975 opfandt Kremlin (nu SAMES KREMLIN) den første generation af Airmix® teknologien. En sprøjteteknologi som giver en oveførrselseffektivitet på 86% (EN13966-1)

Dette koncept var en sådan enestående succes, at den lancerede Airmix® fra at være en almindelig teknologi til en velkendt industriel standard, der idag anvendes over hele verden.

Drevet for at maksimere kundefordele udviklede SAMES KREMLIN en anden generation Airmix® luftkappe adaptation, som varierer viftebredden uden at ændre dysen hvilket betyder besparelse af tid og penge.

scanOtech (tidligere Kremlin A/S) er partner og autoriseret distributør for SAMES KREMLIN I Danmark

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

 

                                 De mærker forskellen - også efter handlen

                                                    Saml | Beskyt | Forskøn 

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047