23948sdkhjf

Nye effektiv kantlimer fra SCM til stærk pris

| Medlemsnyhed | Indrykket af LINDLARSEN A/S

Den nye model SCM Olimpic K 560 tilbyder en robust maskine med muligheder som man ellers først finder på større og dyrere maskiner. Lige nu oven i købet til special PROMO pris.

SCM Olimpic K560 er en kraftig maskine som byder på stor alsidighed, automatiske omstillinger samt eksklusive muligheder for at lave kvalitets-kanter. Kravene til kanters finish og holdbarhed stiger markant og skaber nye behov i industrien.

Den nye model tilbyder nu endnu højere performance, bl.a. op til 12 mm kanttykkelse, PUR limsystem m.v.

Den er udstyret med den nye EYE-M betjeningskonsol med 21,5” skærm og en nemt betjent styring. Den revolutionerende Maestro Pro Edge software tilbyder grafisk 3D illustration af det færdige emne, hvilket giver sikkerhed i betjeningen. En nyhed er også et effektivt returløb, der er investering der lynhurtigt tilbagebetaler sig.

Limsystemet er det patenterede SGP system fra SCM, der sætter nye standarder for nem drift og lavt vedligehold. Det giver mulighed for at køre med både EVA og PUR lime, ligesom maskinen også kan udstyres med SCM’s eget AirFusion system for ”usynlig” limfuge.  Omstillingen sker automatisk og præcist med CNC-styrede akser, mellem f.eks. 2 radier og fas, tykke og tynde lister m.v. Dermed bliver behovet for at åbne kabinen ganske minimalt og omstillingen sker nemt og hurtigt.

Ring eller skriv til os for mere info om nyheden K560 samt specialtilbud.

LINDLARSEN-teamet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LINDLARSEN A/S

Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Danmark
LINDLARSEN A/S

Send til en kollega

0.093