23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar mange penge med dette sommertilbud på et komplet Airmix 10C18 sprøjteanlæg.

Man skulle tro at vi har fået hedeslag når man ser prisen på dette komplette Airmix 10C18 sprøjteudstyr med Airmix Xcite pistol!

Se vort svedige sommertilbud her 

scanOtech leverer industrielle sprøjteudstyr, løsninger og know-how til forbedring af produktivitet, kvalitet, miljø samt materiale-og omkostningsbesparelser.

scanOtech tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske sprøjteudstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

Vor leverandør og samarbejdspartner SAMES KREMLIN SA  Frankrig er kendt og respekteret over hele verden og er skaberen af Airmix teknologien.

Airmix® sprøjtningsteknologi er det bedste kompromis mellem produktivitet og finish kvalitet med den højeste overføringseffektivitet - op til 86%.

SAMES KREMLIN er kendt for sin kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

 

                                 De mærker forskellen - også efter handlen

                                                    Saml | Beskyt | Forskøn 

 

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063