23948sdkhjf

LINDLARSEN som stærk leverandør af sprøjteudstyr og pumper

| Medlemsnyhed | Indrykket af LINDLARSEN A/S

Overfladebehandling er ét af vores kerneområder og den senere tid har vi udvidet vores aktions område kraftigt indenfor salg og servicering af sprøjte- og pumpeudstyr til overfladebehandling indenfor mange industrier.

Vi har nu et stærkt team af specialister på området, der er klar til rådgivning, salg og servicering og råder bl.a. over udstyr til test af maling inden sprøjtning med elektrostat pistoler.

Vi er nu hovedforhandler af det stærke program fra GRACO, som i vores program suppleres af øvrige kendte fabrikater. Programmet dækker f.eks. også to-/trekomponent doseringsanlæg.

Vi har fokus på at optimere driftsomkostninger og kvalitet hos vores kunder, hvorfor vi også tilbyder en bred vifte af løsninger indenfor filtersystemer og kabiner.

Ligeledes har vi etableret et dedikeret serviceværksted til renovering af pumper og udstyr, hvortil der er knyttet et omfattende lager af reservedele til mange pumpefabrikater på markedet. Vi er således leveringsdygtige i både en god, hurtig og konkurrencedygtig servicering samt et bredt produktprogram.

Lige nu kører vi stærke introtilbud på Graco’s program…. Se mere i vedhæftet tilbudsblade eller her.

Med venlig hilsen

LINDLARSEN-teamet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LINDLARSEN A/S

Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Danmark
LINDLARSEN A/S

Send til en kollega

0.13