23948sdkhjf

Skarpe priser på Metabo hækkeklippere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Kom godt i gang med at klippe hækken med en Metabo hækkeklipper - Skarpe kampagne priser hos Dorch & Danola lige nu!

Klipning af hækken er en af de opgaver, man som hus- og haveejer sjældent kommer udenom. Da hækken skal klippes mindst en gang om året og når hækken skal klippes, er det uhyre vigtigt, at du bruger en hækkeklipper, der passer til både hækken og dig. Bruger du en hækkeklipper, som ikke passer til formålet, vil du meget hurtigt opleve, at arbejdet bliver ekstra hårdt og trægt. Med godt udstyr bliver det dog både nemmere og sjovere at få arbejdet gjort, og hos Dorch & Danola forhandler vi hækkeklippere fra Metabo, Makita, Milwaukee og Bosch til formålet.

Hos Dorch & Danola vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige hækkeklipper til dit behov. Kontakt Dorch & Danola for en professionel vejledning fra en af vores medarbejdere. Du finder et bredt udvalg af Metabo hækkeklippere både med og uden ledning hos Dorch & Danola, eller se vores store udvalg af havemaskiner online på wwww.dorchdanola.dk.

Se kampagneavisen på Metabo hækkeklippere her!
Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen

Tilbuddene på Metabo hækkeklippere finder du også på vores shop dorchdanola.dk. Priserne gælder frem til 31. august 2018 eller så længe lager haves.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.082