23948sdkhjf

BIM Inside & Out – ARCHICAD 22 er på trapperne

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

GRAPHISOFT har netop annonceret udgivelsen af ARCHICAD 22. Blandt nyhederne er forbedrede design-redskaber og et optimeret workflow, der gør samarbejdet letter end nogensinde før.

Når ARCHICAD 22 udkommer senere på året, indeholder programmet sædvanen tro masser af nye features, der gør det lettere at indfri de arkitektoniske visioner og levere bygbare BIM-modeller. Noget af det unikke ved ARCHICAD er, at programmet udvikles i tæt dialog med brugerne. Resultatet er, at software-udviklerne hos GRAPHISOFT tilpasser ARCHICAD til brugernes behov - ARCHICAD 22 er ingen undtagelse.

Forbedret facaderedskab
En af de store nyheder i ARCHICAD 22 er et forbedret facade-værktøj, der sikrer arkitekterne fleksible rammer til at skabe eksterne eller interne facader ved hjælp af moduler og hierarkiske, tilpasningsvenlige mønstre. Andre nyheder er forbedringer til projekterings-modellering, informationshåndtering og 2D performativitet. 

LÆS OGSÅ: Om overfladen og det usynlige design – Schønherr og BIM 

Takket være den optimerede ARCHICAD-Grasshopper integration understøtter ARCHICAD 22 både traditionelle og algoritmiske workflows, mens bedre håndtering af egenskaber giver optimerede udvekslingsmuligheder - og meget, meget mere…

Remake Remodel # 1-3
I forbindelse med den forestående lancering af ARCHICAD 22 har GRAPHISOFT produceret tre små videoer, hvor de genskaber klassiske arkitektur-bygninger. Dette link fører dig direkte til genskabelse af det postmoderne hovedværk Pompidou Centre. 

Sign up til live streamning
Vil du være blandt de første, der hører om alle nyhederne ARHCICAD 22? Så skal du tilmelde dig til din live streamning præsentationen af ARCHICAD 22, der finder sted til juni. Tilmelding og yderligere information på GRAPHISOFTS hjemmeside.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079