23948sdkhjf

Det bedste år nogensinde for Eico A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eico A/S

Den danske hvidevareleverandør Eico vækster fortsat på både top- og bundlinje og kommer ud af 2017 med det bedste resultat i firmaet historie. Årets resultat blev på 6,2 millioner kroner mod 4,2 millioner kroner i 2016.

Hvidevareleverandøren Eico, der blandt andet er specialist inden for emhætter og kogeplader, præsterede fortsat fremgang på både top- og bundlinje i 2017. Året blev det hidtil bedste i firmaets 37-årige historie med en fremgang på 19 procent på bruttofortjenesten til 16,4 millioner kroner og et resultat før skat på 6,2 millioner kroner. Både bestyrelsens og ledelsens forventninger blev overgået, og derfor var det en meget tilfreds adm. direktør, der den 24. april kunne fremlægge regnskabet på virksomhedens generalforsamling:

- 2017 blev det bedste år nogensinde for Eico, hvilket skyldes en hel række faktorer som næsten alle går vores vej. Vi er naturligvis meget tilfredse med den øgede afsætning af vores varer og jeg glæder mig specielt over at fremgangen er bredt funderet på vores mange kunder. Dette bekræfter mig i at vores kunder vælger os og vores produkter til, fordi de oplever øget værdi i vores produkttræning, nærvær og service, naturligvis udover nogle gode produkter. Derudover er vi selvfølgelig også begunstiget af et sundt marked, hvor slutkunderne ofte køber bedre og dyrere varer, forklarer Michael Jacobsen, der tiltrådte som adm. direktør i Eico i sommeren 2015.

Eico er både producent af egne hvidevarer samt distributør for nogle af verdens førende hvidevarebrands. Eico har eksempelvis eneretten i Norden på salg af italienske Elica, der gennem mange år på verdensplan har sat standarden inden for design og udvikling af emhætter.

Nærvær og Service

Udover en udpræget kærlighed for produkter og detaljer er det vigtigste for virksomheden naturligvis samarbejdet med vores mange kunder. Den væsentligste del af vores succes kan tilskrives vores kunder, som kan se muligheder og værdien i vores løsninger og nok så vigtigt lykkes med at bringe budskabet videre til slutkunden.

- Vi vil rigtig gerne bruge tid på rådgivning både før, under og efter et salg. Vores erfaringer siger, at det godt kan betale sig på den lange bane, ligesom det også knytter kunderne tættere til Eico, pointerer Michael Jacobsen.

Eicos produkter sælges fortrinsvis gennem køkkenbutikker og hvidevareforhandlere, og her er de synlige hos alle de toneangivende kæder.

2018 som minimum på niveau med 2017

Udsigten for 2018 tegner lys og årets første kvartal indfrier vores budgetforventninger til perioden. Vi har haft virkelig flot fremgang de seneste år og det bliver selvsagt sværere fortsat at overgå, men virksomheden har ifølge Michael Jacobsen stadig ikke nået sit fulde potentiale:

- Der er for mig ingen tvivl om, at Eico rummer et stort potentiale for fortsat vækst. Vi har en stærk værdikæde fra produktion til salgskanal, professionelle forretningsgange og vi har en yderst dedikeret medarbejderstab, som præsterer udover det normale. Dette er jeg meget ydmyg og taknemmelig overfor. Vores fortsatte vækstrejse skal også i stigende grad hjælpes af en voksende eksportandel. 

Michael Jacobsen siger supplerende, at han i 2018 forventer at ansætte yderligere nye medarbejdere til virksomheden – både eksternt til salg og på hovedkontoret i Brønderslev. Vi har af samme årsag for nyligt udvidet kontorfaciliteterne med ca. 150m2.

Innovative løsninger

Helt i tråd med firmaets ønske om at være først med de nyeste emhætteløsninger, blev markedet i 2017 introduceret for nyskabende NikolaTesla, en innovativ emhætte og kogeplade i en samlet løsning. Udover et minimalistisk design som passer godt til vores marked og smag, fungerer løsningen særdeles godt. Selve emhætten er placeret i midten af kogepladen og kan, i kraft af markedets stærkeste luftstrøm på 5,1 meter/sekundet, trække em og fedtmættet luft effektfuldt ned i filteret eller ”ud til fuglene”. Emhætten er designet af Italienske Elica som Eico har distributionen af i Norden.

Ligeledes ser vi i stigende grad en tættere integration mellem kogeplade og emhætte, hvor man blandt andet kan fjernstyre emhætten direkte fra sin kogeplade. Det kalder vi Eico-link og er en løsning vi kan tilbyde til 88 af vores emhætter sammen med vores kogeplader. 

For yderligere råd om produkternes funktionalitet og installation henviser Michael Jacobsen til Eicos hjemmeside, der løbende opdateres med nyttig viden. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eico A/S

Østergade 118
9700 Brønderslev
Danmark
Eico A/S

Billeder & videoer

NikolaTesla

Send til en kollega

0.082