23948sdkhjf

Hyggelige hjørner og fredfyldte oaser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Four Design A/S

Four Us® Corner er en æstetisk hjørnesofa, der skaber de bedste rammer for det uformelle møde, opmuntrer til hyggeligt samvær og indbyder dig til at tage en pause fra en travl arbejdsdag.

Uanset om den er placeret mod en væg eller midt i et større rum former Four Us® Corners høje rygge et rum i rummet, og skaber dermed små oaser af fred rundt omkring i bygningen. Sofaens ører giver dig en følelse af privatliv og former den varme og hyggelige afskærmning, der er nødvendig for at skabe et fredfyldt område i et travlt miljø.

I samarbejde med den prisvindende designer Anders Nørgaard har vi skabt det komfortable Zoning koncept Four Us®. Med det tidsløse design inspireret af danske 50’er klassikere er Four Us® sofaerne både visionære og moderne, og deres fleksible og dynamiske rammer indbyder dig til at tage plads. Formsproget spiller på klasse og komfort i hver detalje – eksempelvis i den ekstra fyldige ryghynde, som giver maximal støtte. I tilgift giver Four Us®’s utallige kombinationsmuligheder inden for moduler, farver og stoftyper dig mulighed for selv at skabe lige dét udtryk, der passer ind i dine omgivelser.

Uanset om du søger det perfekte sted til kaffepausen eller det uformelle møde kan Four Us® opfylde dine behov. Styrken ligger i Four Us®’s alsidighed og evne til at skabe harmoni i alle omgivelser. På denne måde får du med Four Us® bedre akustik, æstetisk design og diversitet – du får et rum med muligheder!

 

Læs mere på fourdesign.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Four Design A/S

Faaborgvej 14
5854 Gislev
Danmark
Four Design A/S

Send til en kollega

0.104