23948sdkhjf

Linoleum er det naturlige valg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riisfort A/S

Med et hav af anvendelsesmuligheder og en miljøvenlig livscyklus er det ikke svært at forstå, at linoleum fortsat vinder frem, når de danske forbrugere skal vælge materiale til deres overflader.

Linoleum er både lyddæmpende, slidstærkt og godt at sidde og arbejde ved. Og så er det ovenikøbet let at rengøre og vedligeholde. Derfor bliver produktet også oftere valgt, når man som forbruger, virksomhed eller offentlige institution skal vælge overflade til borde og andet inventar.

Et hav af anvendelsesmuligheder og godt for arbejdsmiljøet
Det var den engelske opfinder, Sir Frederick Walton, som i midten af 1800-tallet opfandt det, vi i dag kender som linoleum. I begyndelsen blev linoleum kun brugt til gulve, men i dag bliver det også brugt til både fronter og overflader på en lang række inventar.

– Linoleum udmærker sig på en lang række parametre. Det er mat i overfladen og dermed refleksionsfrit. Det er blødt og behageligt at røre ved, og det har altid samme temperatur som rummet, det befinder sig i, hvilket gør, at det bidrager til en forbedring af arbejdsmiljøet. Det er skånsomt for håndleddene, når man for eksempel sidder og arbejder ved en computer, og derfor har vi et stort salg af linoleum netop til brug som skrivebordsoverflader, forklarer Steen Juhl, salgschef hos Riisfort, og fortsætter:

– Særligt skoler og institutioner er rigtig glade for at anvende linoleum som skrivebordsoverflade. Dels på grund af den behagelige overflade og dels på grund af linoleums evne til at absorbere lyd.

Kig forbi riisfort.dk og læs mere

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riisfort A/S

Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand
Danmark
Riisfort A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.077