23948sdkhjf

Stor vinduesordre i Manchester til Idealcombi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Idealcombi A/S

Idealcombi skal levere 3.000 m2 vindueselementer til SYNQ - Tib Street i Manchester

Der er atter gang i de engelske byggeprojekter og det kan mærkes hos Idealcombi, som netop har landet endnu en stor vinduesordre i UK.

Denne gang drejer det sig om Synq – Tib Street, som er et boligprojekt med 183 lejligheder i det centrale Manchesters nordkvarter.

Lokationen
Lokationen, som tidligere var en parkeringsplads, vil blive omdannet til 183 lejligheder fordelt på 9 etager med erhverv i gadeplan og tagterrasser på toppen. Bygningen får form som den gamle parkeringsplads, men vil blive trukket lidt tilbage fra fortovet for at give plads til beplantning. Dette vil skabe en grøn gateway fra Picadilly til det nordlige kvarter.
Penthouselejlighederne på øverste etage trækkes yderligere tilbage for at reducere den visuelle brydning mod himlen.

Vinduerne
De mørkegrå gulv-til-loft vinduer trækkes yderligere 225 mm tilbage i en typisk rød Manchester sandstenslysning. De forskudte lodrette samlinger afspejler en moderne fortolkning af de almindelige gitterfacader i de tilstødende bygninger.
Idealcombi leverer en blanding af sidehængte indadgående elementer kombineret med matchende faste vinduer med slanke rammer, skydedøre og overliggende skoddeelementer til ventilation.

Projektet indeholdt omfattende akustiske krav kombineret med krav til U-værdi og G-værdi.
Kombinationen af forskellige præstationsniveauer var en udfordring,  men samarbejdet med IDP Group og HERBERT T. FORREST LIMITED gjorde det muligt at lave en skræddersyet løsning for hver enkelt af de ca. 1.900 vindueselementer (ca. 3.000 m2) i produktserierne Futura+ og Futura +i.

Vinduerne bliver leveret fra juli 2018 med forventet sidste leverance i midten af oktober 2018.

Se flere projekter med Idealcombi vinduer her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Idealcombi A/S

Nørre Allé 51
7760 Hurup
Danmark
Idealcombi A/S

Send til en kollega

0.1