23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kampagnetilbud på Carhartt T-shirts

Dorch & Danola kører lige nu en sommerkampagne på kvalitets t-shirts fra Carhartt - Køb 3 Carhartt t-shirt og betal kun for 2

Carhartt er kendt for deres gode kvaliteter og klassiske arbejds look. Se alle vores T-shirts fra Carhartt som Dorch & Danola lige nu har på kampagnetilbud. Stort udvalg og fornuftige priser!

Se kampagnen her: Køb 3 Carhartt t-shirt og betal kun for 2 

Carhartt Workwear i mere end 125 år
Carhartt har siden 1889 været producent af arbejdstøj. Det amerikanske brand er i dag elsket over hele verden for sin originale stil, robuste kvalitetsmaterialer og gennemtænkte detaljer, og står som ét af de få arbejdstøjs-mærker, hvor tøjet bruges både bliver brugt på arbejde og i fritiden.

Carhartt Workwear er konstrueret til at klare selv de hårdeste opgaver. Carhartts karakteristiske stil har gjort mærket kendt og elsket til dagligt brug, hvor der er behov for slidstærkt og behagelig beklædning. I de seneste år er Carhartt også begyndt at udvikle arbejdstøj i samarbejde med danske håndværkere, som møder de behov og krav, som vores stærke håndværkerkultur stiller. Uden at gå på kompromis med Carhartts visioner og stil.

Se hele Dorch & Danola's sortiment af Carhartt arbejdstøj her!

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.041