23948sdkhjf

Er livet for kort til komplicerede projektforløb?

| Medlemsnyhed | Indrykket af balance.as

Hos balance.as hylder vi princippet om mindre snak og mere handling. Vi har droppet ævlet og skruet op på kundeinvolveringen gennem projektet. Det giver bedre løsninger for dig som kunde.

Det kan godt være det lyder lidt pragmatisk. Men vi forstår ikke, hvorfor så mange af vores konkurrenter ynder at udsætte kunderne for komplicerede projektforløb og uendelige kravspecifikationer. 

Hvis det ikke lyder som nonsens i dine ører, bør du besøge balance.as. Her kan du møde de grundlæggende principper, som vores 12 medarbejdere dagligt lever efter, hvad enten vi leverer velprogrammeret ERP, integrerede webshops, lager- eller produktions- eller økonomistyring. 

 

Indsigt skaber den rigtige løsning

 

Vi vil kende din forretning og dens processer. For vi ved, at detaljeret indsigt kombineret med stor erfaring skaber rigtige løsninger, der er skabt med et minimum af returløb og ærgrelser. 

 

balance.as er et konsulenthus, der er et spændende alternativ til de større huse. Vi holder til i Kolding og Stoholm ved Viborg. Vi vil meget gerne tage en uformel og uforpligtende snak med dig. Hør om vores principper og om, hvordan vi griber det an, hvis du en dag sagde til os: 

Kære balance.as, kan i hjælpe os med et ukompliceret it-projekt? 

Vi har modet til at gøre det enkelt!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
balance.as

Kokholm 1C - 6000 Kolding
Søndergade 58 - 7850 Stoholm
6000 Kolding
Danmark
balance.as

Billeder & videoer

Stort LOGO

Send til en kollega

0.088