23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksporter intelligente 3D-modeller til Revit fra Inventor, Solidworks og CREO.

Horsens-virksomheden Tick Cad, der forhandler og udvikler produkter til 3D-programmer udvider nu produktporteføljen.

Tick Cad udvider med nye produkter, der effektiviserer udveksling af CAD-filer, Specialprodukterne er fra softwarehuset BimDeX, og skal gøre det nemt og hurtigt at dele 3D-modeller på tværs af systemer, brancher og virksomheder.

Produkterne fra BIMDeX er udviklet specielt til udveksling af filer mellem diverse industrielle tegneprogrammer. Med denne aftale kan Tick Cad hjælpe kunder med at effektivisere deres arbejdsgange og gøre manuelt arbejde digitalt. Det er en udfordring at flytte 3D-modeller fra det ene system til det andet, og dette sker ofte, når man udvikler nye produkter.

Med BIMDeX understøttes snitfladen mellem CAD systemer, Det betyder at man kan få alle data med, når man konventerer, selv de berigede metadata. Projekter kan derfor nu, flyde problemfrit mellem designere, ingeniører, arkitekter og på tværs af brancher og organisation, - uden at man mister data.

Med en lavere fejlmargen vil man være i stand til, at kunne producere mere præcist og spare tid i udviklingsprocessen. Ved Tick Cad får du grundig vejlvejledning i brug og opsætning af BIM,- uanset om kunderne har REVIT, Inventor eller SolidWorks.

Tick Cad har rettigheder til salg af produkterne fra BIMDeX i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island og Tyskland. Produkterne kan allerede nu ses og bestilles på Tick Cads hjemmeside.

http://www.tickcad.dk/bimdex

 For yderligere information kontakt Tick Cad tlf. 72 118 184

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

KHdL
Karina H. de Lichtenberg
+45 72 118 184 kl@tickcad.dk

Send til en kollega

0.047