23948sdkhjf

Pålidelige spjældmotorer fra firmaet, der fandt på dem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Ja, det var faktisk Belimo, der først fandt på at montere en motor direkte på spjældakslen. Dermed blev spjældmotoren opfundet.

Det var tilbage i 1976, og Belimo har produceret spjældmotorer lige siden. Det betyder ikke blot mere end 40 års erfaring. Det betyder også mere end 40 års udvikling, så du i dag f.eks. får Belimo spjældmotorer til dit HVAC-anlæg, der kan kommunikere via BUS (LON, KNX, BACnet, MP-Bus, Modbus) eller som kan kobles online via Belimo Cloud.

 Energieffektive og kompakte

Udviklingen har også betydet, at Belimos omfattende program af spjældmotorer byder på nogle virkelig energieffektive løsninger. Vore motorer har et minimalt energiforbrug – og jo flere du har i dit HVAC-anlæg, desto vigtigere er det at se på deres energiforbrug.

Belimo har også formået at gøre sine spjældmotorer kompakte. Motorens højde kan være helt ned til 28 mm. Mange steder er der ikke meget plads at montere en spjældmotor på, og her er det vigtigt, at motoren i sig selv ikke fylder mere end nødvendigt, og samtidig er det vigtigt, at den er nem at montere – f.eks. at den bare kan ’klikkes’ på ventilen uden brug af værktøj.

 Også ventiler og sensorer med 5 års garanti

Ikke nok med, at Belimo leverer pålidelige spjældmotorer i alle størrelser – fra 2Nm til 40Nm – og med eller uden Supercap sikkerhedsfunktion, du kan også få både ventilerne og sensorerne til HVAC-anlægget fra Belimo. Og alt hvad der skal til for at montere det – inklusive råd og vejledning om valg af løsning, montage og indstilling. Tilmed får du produkter, der alle er testet, før de forlader fabrikken. Derfor er der også 5 års garanti på alle produkter, du får fra Belimo.

Læs mere om Belimos omfattende sortiment her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.124