Q5: Medarbejder fraværsstatistik direkte på medarbejderkortet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordjysk Kodeindustri ApS

Kunne det ikke være smart, hvis man ku’ se statistik for medarbejderens fravær direkte på medarbejderkortet i Q5? Jo, det kunne det – og du kan få det implementeret allerede i dag!

Hurtigt overblik over den enkelte medarbejders fravær

Man ser antal sygedage/kursusdage, samt omregnet til procent. 

Det fungerer sådan at alle projekter der har ”Lim til bund” markeret, vises i statistikken. Dvs, hvis I har Skole / kursus / IKUF m.v. sat som ”Lim til bund” – så kommer de automatisk også med her.

Man kan via dropdown boksen vælge at se statistik for de seneste 12 måneder, eller et givent kalenderår (så langt tilbage som I har data)

Generelt om Q5 programmet

Planlægningsprogrammet Q5 gør det muligt at styre medarbejdere og kompetencer effektivt i forhold til flere samtidige projekter. Dermed sparer din virksomhed både tid og energi.

Bemandingsplan

Hold overblikket over medarbejdernes fordeling på de forskellige opgaver. På medarbejderoversigten kan du se alle medarbejderne, og samtidigt hvilke opgaver de er bookede på i de næste par uger. Det er nemt at danne sig et overblik over hvem der er ledige til nye opgaver, og hvem der evt har ferie indenfor den nærmeste fremtid og så videre. Man oplever fra tid til anden, at der bliver brug for at trække medarbejdere over på et projekt. Årsagerne kan være mange. Men i Q5 er det nemt at ombooke medarbejderne, og konsekvensen for de berørte projekter, som medarbejderne flyttes fra og til, ses med det samme på projektoversigten.

Tidsregistrering

Medarbejderne kan stemple ind og ud fra projekterne direkte i Q5.
Timer kan også meldes ind, enten udefra via import fra NAV, C5 eller andet ERP. - eller via vores tidsregistreringsapp på medarbejdernes telefoner.
De forbrugte timer posteres ind på de berørte projekter, hvor man efter evt validering af projektlederen, kan følge det aktuelle tidsforbrug.

Projektstyring

Styr timeforbruget på opgaverne i forhold til det budgetterede timetal, og i forhold til projektets deadline. Du kan følge opgavens forskellige faser, hele vejen gennem projektet til rettidig aflevering.

Certifikatoverblik

Medarbejdernes certifikater afspejler selvfølgelig medarbejdernes kompetencer. Men de bruges også som dokumentation overfor kunderne. Dette hjælper Q5 dig med nemt at håndtere. Nogle certifikater udløber og skal fornyes. Vi sørger for at intet bliver glemt: Q5 sender emailvarslinger om certifikater hvor udløbsdatoen nærmer sig.

Dokumenthåndtering

Adgang til personlige informationer skal i forhold til EU's persondataforordning styres og begrænses. Dette håndteres i Q5, så kun relevante medarbejdere har adgang til dokumenter hvor personlige oplysninger ikke er sløret eller fjernet.

Læs mere om Q5 på www.Q5.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordjysk Kodeindustri ApS

Tostrupvej 52, Godthåb
9230 Svenstrup J
Danmark
Nordjysk Kodeindustri ApS

Send til en kollega

0.117