23948sdkhjf

HOMAG Danmark på HOLZ-HANDWERK 2018 i Nürnberg

| Medlemsnyhed | Indrykket af HOMAG Danmark A/S

"Design møder digital" HOMAG sætter ansigt på den digitale fremtid

For på den mest optimale måde at kunne føre træbearbejdningsindustriens virksomheder på vej ind i fremtiden er HOMAG et skridt foran på markedet. Hvordan det kommer til at foregå, kan de besøgende se på HOLZ-HANDWERK i hal 10.0 fra 21.-24. marts.
For HOMAG er messen samtidig et historisk øjeblik:
HOMAG fremstår for første gang i et helt nyt udseende. Med et nyt, moderne maskindesign, nye, ensartede produktbetegnelser, der er afstemt efter hinanden, samt tapio-forberedte maskiner på vejen ind i den digitale fremtid.

Den nye HOMAG-maskingeneration
Efter mottoet "Design møder digital" har HOMAG designet alle maskiner endnu mere intuitivt og unikt for brugeren. Det innovative design, der er tilpasset optimalt til funktionen, gør maskinbetjeningen til en helt særlig oplevelse og sætter i endnu højere grad fokus på maskindriftens innovative kraft. Derudover kan maskiner og anlæg nu nemt og hurtigt forbindes i et netværk ved hjælp af økosystemet tapio.

Samtidig har HOMAG også struktureret produktbetegnelser tydeligere for kunden: Fra og med i dag indgår maskinens funktion direkte i navnet. For eksempel kan de besøgende finde HOMAG-kantlimemaskiner på HOLZ-HANDWERK under betegnelsen EDGETEQ. Maskinerne inden for savteknik har nu alle navnet SAWTEQ.

Rundvisning på messen: Den digitale HOMAG-teknologiplatform
I hal 10.0 viser HOMAG ca. 30 maskiner og celler live i aktion – med maskiner, der er tapio-forberedte, nye digitale produkter, kundetilpasset software og nye tjenester fra det globale servicenetværk.

Den "autonome celle"
På HOLZ-HANDWERK er den live i aktion: Det første værksted, som arbejder fuldt ud autonomt. Det består af to celler, der allerede i sig selv er fuldautomatiske. De forbindes gennem autonomt arbejdende hjælpere: Der anvendes førerløse transportkøretøjer (FTF), som overtager administrationen af logistikken i forbindelse med dele. Den "autonome celle" kan fuldt ud udnytte fordelen ved dens fleksibilitet både inden for håndværk og i industrien og åbner op for nye muligheder inden for produktion. Læs mere i vedhæftede pdf-dokument.

Kom og hils på hele HOMAG Danmark's salgsteam, som vil være til stede i hal 10 sammen med vores tyske eksperter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HOMAG Danmark A/S

Hjaltevej 12
8464 Galten
Danmark
HOMAG Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.197