23948sdkhjf

SCM Group med nyheder på Fensterbau

| Medlemsnyhed | Indrykket af LINDLARSEN A/S

SCM Group præsenterer sammen med LINDLARSEN nyheder på Fensterbau til bearbejdning af komponenter i træ. Bl.a. vises markedets mest produktive CNC

SCM Group viser på sin store stand bl.a. de nyeste kehlemaskiner, produktive CNC vinkelanlæg, samt seneste nyudviklinger på CNC-området.

Modellen Accord 42 er en nyhed og tilbyder en stor og meget stærk maskine med 2 uafhængige fræsespindler og akser. Et videreudviklet clamping system giver et meget stærkt men skånsomt fasthold af emner, tillige med stor vandring på clamps. Det giver en cocktail af maksimal fleksibilitet og kapacitet.  Fræsespindler med op til 21 kw motorkraft beviser sammen med den kraftige opbygning, at der er tale om en heavy-duty maskine.

SCM Group er mest kendt for sine fleksible linieløsninger til højere kapacitet, samt det stærke program indenfor CNC.

LINDLARSEN præsenterer på Fensterbau også spændende løsninger fra Working Process. Her er tale om ”state of the art” CNC bearbejdningscentre for produktion af færdige vindueskomponenter. Se de seneste nye layouts for anlæg til den mindre dagsproduktion samt de nye højkapacitets-anlæg. Hidtil uset indenfor denne type maskiner. 

Besøger du Fensterbau d. 21.-24 marts, så vil vi meget gerne bidrage til din/jeres inspiration med en række spændende nyheder til optimering af produktionen.

Vi har også prøvet at gøre det hele lidt nemmere for dig. Klik ind og oplev det på vores FENSTERBAU side: HER

Her vil du kunne finde praktiske info, bestille gratis entre-billetter, vores smarte messeguide, se mere om nyhederne, booke aftaler, forespørge vedr. hotel m.v.

Vi glæder os til at mødes med dig på Fensterbau 2018 i Nürnberg.

Med venlig hilsen

LINDLARSEN-teamet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LINDLARSEN A/S

Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Danmark
LINDLARSEN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.106