23948sdkhjf

Mød andersen & nielsen på BYGGERI '18

| Medlemsnyhed | Indrykket af andersen & nielsen as

Kom forbi til en god snak om måleværktøj, håndværktøj og klimahåndtering eller benyt dig af vores skarpe tilbud, når vi igen i år er at finde på BYGGERI '18.

andersen & nielsen er i år at finde på hele to stande - A2044 og A1948. Vi har i år nemlig valgt at tilegne en hel stand til vores lasere og måleudstyr og én til klimahåndtering og professionelt håndværktøj. 

Vi står klar alle messens dage d. 13. - 16. marts, kl. 9.30 - 17.00 med masser af nyheder fra vores kendte kvalitetsbrands og super skarpe tilbud. Find bl.a. spændende produkter fra GeoFennel, Spectra, Starmix, Collomix, Mirka og mange flere! 

Få et godt tilbud - og en Stanley termokop oveni
Vi har samlet nogle gode priser og eksklusive tilbud til messens fire dage på både måleværktøj, håndværktøj og klimaprodukter. Hvis du benytter dig af vores messetilbud, får du desuden en klassisk termokop fra Stanley med i prisen - et must-have til de kolde morgener på arbejdet. 

Du kan se vores skarpe tilbud og få et smugkig på nogle af vores nyheder i vores messeavis her

Er du en skarpskytte? Så kan du vinde en ACTION oplevelsespakke
Udover en god snak og et godt tilbud eller to, kan du også prøve lykken i vores laserskydningskonkurrence, hvor du kan vinde en ACTION oplevelsespakke. Vi trækker lod hver eneste dag, så hvis du er til en tur i en Lamborghini eller fx kunne tænke dig at komme på helikoptertur, så kom forbi en af dagene og vær med!

Og bare rolig - hvis du ikke kvalificerer dig til udtrækningen af hovedpræmien, er der også trøstepræmier (til de dårlige tabere).

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om BYGGERI '18 her