23948sdkhjf

Flex Trim viser revolutionerende pudseteknik til "Komposit-Verden"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flex-Trim A/S

Flex Trim er atter at finde på kompositmessen JEC i Paris.

Fra den 6. – 8. marts er Flex Trim at finde på JEC 2018 i Paris. Vi vil her vise jer vores ekspertise og knowhow inden for overfladebehandling.

Med over 20 års erfaring er vi klar til at vise ”komposit-verden” hvordan vi med vores unikke slibeløsninger kan hjælpe og forhåbentlig optimere jeres produktion.

På vores stand kan I møde Salgschef Karsten Larsen og sælger Casper Bjerregaard, de vil blandt andet vise vores Sand-Perfect 600. Denne maskine kan udføre næsten alle typer af slibning – alt fra et fladt til komplekst emne. Ligeledes vil man også kunne opleve nogle af vores mindre håndmaskiner.

En anden af Flex Trim´s maskiner som kan opleves, er vores vingepudser som er speciel egnet til komposit. Vingepudseren giver mindre tidsforbrug, samt afledte effekter så som forbedret arbejdsmiljø (ingen vibrationer og støv), bedre udnyttelse af produktions faciliteter pga. den hurtige slibeproces og sidst men bestemt ikke mindst en langt mere ensartet slibning på vingernes overflade.

 NYT NYT NYT...

For første gang på vores stand kan du opleve hvor nemt det er at få den perfekte overfalde ved brug af en kollaborativ robot sammen med Flex Trim produkter.

Salgschef Karsten Larsen udtaler; ”Vi har flere gange deltaget på JEC og hver gang har vi oplevet en utrolig spændende og givende messe. Spændende fordi vi virkelig kan se, at vi kan hjælpe ”komposit-verden” og givende da vi samtidig lærer en masse nye kompositprodukter at kende, og bliver derfor ”tvunget” til at tænke innovativ.”

Kig forbi vores stand og lad os vise hvad vi kan tilbyde -  vi er at finde i

Hal 6 stand 70

Som I kan læse har vi mange ting at byde på, så vi håber I vil kigge forbi vores stand, hvis I skal en smut til JEC, Paris. Hvis ikke, er I også meget velkommen til at kontakte os på info@flex-trim.com eller pr. telefon 96760128

Ellers læs mere om vores spændende produkter og virksomhed på www.flex-trim.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flex-Trim A/S

Hedelund 28, Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
Flex-Trim A/S

Billeder & videoer

Komposit  - miniflex (1)Test slibning - lille (41)Test slibning (20)-lilleMIniflex (7)

Send til en kollega

0.11