23948sdkhjf

Byggeriets Energipris – Nominering af grønt trappefirma

| Medlemsnyhed | Indrykket af WOOD STEP A/S

Nedtællingen til et af årets byggefaglige højdepunkter er i gang.

Om få uger vil kvalificerede fagfolk fra hele Danmark – men også Norden og det nordlige Europa, tage turen til Fredericia og søge inspiration og ny viden om tendenser og produktnyheder på Skandinaviens største fagmesse for byggefolk..

Med blandt de 300 udstillere, der er repræsenteret på Byggeri 18, er trappefirmaet WOOD STEP, som i år er nomineret til en af Byggeriets 3 vigtige og prestigefyldte klimapriser – Energiprisen.
Det er loftstrappeløsningen POLAR STEP med POLAR TOPKARM, der er nomineret.

Det er en anerkendelse som glæder på hovedkontoret i Tørring v/Havndal, for der er lagt års arbejde i kontinuerligt at udvikle og forbedre loftstrappeløsningen, så den i dag er en af markedets mest energieffektive loftstrapper. Dertil kommer, at den nu også er PEFC certificeret, hvilket vil sige, at det træ der anvendes til produktionen kommer fra dokumenteret bæredygtige skovbrug. På sigt vil alle trapper fra WOOD STEP være PEFC certificeret. Det er en del af trappefirmaets grønne strategi.

Grøn omstilling i øjenhøjde
”Det gør faktisk en forskel, at vi alle handler med omtanke – selv ned i de små detaljer,” mener Joan Sørensen, som er ansvarlig for trappefirmaets loftstrappeløsninger.

”Energieffektivisering handler ikke kun om at spare på varmeregningen – selvom det selvfølgelig er en rar sidegevinst, når den gamle utætte loftstrappe udskiftes med en ny og tæt løsning. Det handler også om at træffe de rigtige valg i det små og fx vælge produkter ud fra en bæredygtig tanke.  Og det er netop målet med PEFC certificeringen. Det skal være tilgængeligt for alle at træffe de rigtige og grønne valg.”

Byggeriets Oscar uddeling
WOOD STEP kommer i godt selskab i Fredericia, når de nominerede kandidater, til det branchen selv betegner som – Byggeriets Oscar uddeling, kommer på podiet i år. Rekordmange nominerede produkter er indstillet til priser, og det skal ses som udtryk for, at der i disse år virkelig er gang i innovation og produktudvikling i byggebranchen. Energioptimering og bæredygtige produkter er på dagsordenen i rigtigt mange virksomheder.

Nomineringskomitéen, der skal udpege de 3 vindere af henholdsvis Klima-, Energi- og Miljøprisen, består af repræsentanter fra hele byggebranchen.
Vinderne kåres på Byggeri 18 som afholdes i Fredericia d. 13. til 16. marts.

Mød WOOD STEP på Standnr. A2353 | A2355
Registrer besøg på Byggeri 18Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WOOD STEP A/S

Hvilhusevej 36
8970 Havndal
Danmark
WOOD STEP A/S

Billeder & videoer

energipris_energi

Send til en kollega

0.139