23948sdkhjf

En direktør blev til 2 – og det gav et par ekstra trin op hos trappefirmaet WOOD STEP

| Medlemsnyhed | Indrykket af WOOD STEP A/S

WOOD STEP kan se tilbage på et travlt 2017, der i overskrifter kan beskrives med 1 enkelt ord: rekordår.

Rekordår for trappefirmaet
Den endelige regnskabsafslutning for 2017 er ikke foretaget endnu, men en ting kan godt konkluderes allerede nu, oplyser stifter og bestyrelsesformand Peter Ravn – WOOD STEP har endnu engang præsteret et rekordresultat.

Siden ”kriseårene” er det gået stødt opad for trappefirmaet, som i dag er en af branchens største udbydere af trapper i træ. Forklaringen på de positive tendenser skal dels findes i en rigtig gunstig markedssituation for byggebranchen, men skyldes i høj grad også, at tidligere direktør Peter Ravn i 2016 har overladt aktiemajoriteten og den daglige drift af WOOD STEP til 2 betroede medarbejdere, Michael Frandsen og Jacob Ravn, som henholdsvis Adm.direktør og Salgsdirektør. At der nu er 2 direktører smitter positivt af på resultaterne, vurderer Peter Ravn – og er en af forklaringerne på, at resultaterne i 2017 overgår rekord- og jubilæumsåret 2016.

Den ekstra travlhed betyder ”desværre” også, at Peter Ravn ikke er gået på ”pension” eller ned i tid, som ellers var planen. Der er stadig nok af opgaver at tage fat på.

De positive takter fortsætter ind i det nye år: ”Med en ordrebeholdning ved indgangen til 2018 svarende til et halvt års omsætning, er vi her ved starten på 2018 meget forventningsfulde i forhold til, at 2018 kan blive endnu et rekordår.”

2017 i tal

- Der er blevet produceret og leveret mere end 2300 trapper
- Ordretilgang er øget med 15%
- Faktureret omsætning er steget 20%
- Indtjeningen er steget med 33 % i forhold til 2016


Traditionen holdes – med på Byggerimessen for 18. gang
Året starter med en af de traditioner, som WOOD STEP har holdt i hævd siden firmaets start i 1991: ”Vi er naturligvis med på tømmerhandlernes indkøbsmesse ”BYGGERI 18” – hvor vi har været med siden starten i 1991. Det har en vigtig prioritet for os. Vi har gennem alle årene haft Tømmerhandlerne som vore primære kunder og lokale ambassadører. Så selv om den største omsætningsstigning lige nu ligger på projektmarkedet, glemmer vi selvfølgelig ikke vore trofaste Tømmerhandlere.”

På BYGGERI 18 præsenterer WOOD STEP af samme grund et helt nyt salgsværktøj til brug for Tømmerhandlernes jagt på trappeordrer: Et nyt ”TømmerhandlerTrappe” koncept.

”Nu kan den enkelte tømmerhandler let og risikofrit lave tilbud og bestillinger på trapper, som med det nye koncept kan tilbydes til meget konkurrencedygtige priser.

”For selv om markedet er gunstigt – er prisen stadig et vigtigt parameter – og har altid været det,” udtaler Peter Ravn.

”Vi ser med spænding og forventning frem til det nye år og glæder os til at byde alle vore forhandlere og deres kunder velkommen i Fredericia den 13. – 16. marts.”

Her finder du WOOD STEP på Byggeri 18:
Standnr. A2353 | A2355

Hent dine billetter til Byggeri 18
Find vej til messen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WOOD STEP A/S

Hvilhusevej 36
8970 Havndal
Danmark
WOOD STEP A/S

Send til en kollega

0.103