23948sdkhjf

Victor er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Victor Hornshøj Udsen er udlært elektriker hos EL:CON i Aarhus den 17. februar 2018. Svendeprøven gik rigtig godt og indbragte den nyudklækkede elektriker to flotte 10-taller.

Af HR og kommunikationsmedarbejder Mette Riis, meri@elcon.dk

»Jeg startede min tid som lærling i EL:CONs Serviceafdeling, var en periode med højspændings-teamet i Trafik og infrastruktur, derefter en længere periode i Projekt, og lige nu er jeg igen i serviceafdelingen på byggestrømsopgaver,« forklarer Victor.

Han fortæller, at læretiden hos EL:CON har budt på varierende opgaver i forskellige afdelinger. Og dét med alsidigheden i lærlingeforløbet gør, at den unge elektriker nu véd, at det er serviceopgaver, hjertet banker mest for: »Jeg flyver fra EL:CON-reden og vil ud og prøve kræfter med serviceopgaver i en mindre virksomhed. Jeg glæder mig til at starte i mit nye job, men finder det også lidt trist at sige farvel til EL:CON og mine gode kollegaer hér.«

Serviceleder Flemming Konradsen supplerer: »Victor er en glad og udadvendt ung mand, som er vellidt her i EL:CON. Han har udviklet sig godt i sin læretid, og han skal være velkommen til at søge tilbage i virksomheden, hvis han ønsker det på et tidspunkt.«

Med på prestigeprojekt
Ét af de projekter, Victor har tilbragt størstedelen af sin læretid på, er Rømerhus – Bestsellers flagskib inden for butiksindretning i hjertet af Aarhus.

»Dét var et fedt prestigeprojekt at være med på. Vi skulle hele tiden tænke nye, spændende installationer ind i det store hus, som nu står færdigt og flot på strøget. Og jeg er rigtig glad for, at Jesper (Mathiesen, pladsformand, red.) lærte mig så meget i løbet af de par år, jeg var tilknyttet projektet,« fortæller Victor.

Specielt sammenholdet og den gode tone blandt faggrupperne på Rømerhus-pladsen høster ros hos den unge elektriker, men også dét at arbejde midt i en pulserende storby var et plus: »Jeg kan lide at møde mange mennesker. Og der blev serveret kage på pladsen hver onsdag,« griner han.

Byggestrøm og mudder
I øjeblikket er Victor tilknyttet EL:CONs Serviceafdeling, hvor han kører med elektriker Søren Holm Danielsen på byggestrømsopgaver: »Jeg har glæden af at arbejde sammen med en positiv, ung mand, der møder til tiden hver dag, og Victor går meget op i at gøre det hele rigtigt.«

»De ringer fx fra en byggeplads på Aarhus Havn, fordi de eksempelvis har et problem med et HFI-relæ. Søren og jeg kører så derned og fikser det. Opgaverne kan tage fra 20 minutter til en hel dag – og de foregår ofte på mudrede byggepladser, så vi bliver ofte beskidte,« griner Victor, der i øvrigt sidder med opsmøgede bukseben under interviewet, i håb om at efterlade kontoret i nogenlunde samme stand, som da han trådte ind:-)

Stort tillykke Victor:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.106