23948sdkhjf

Opstart hos Colour Compagniet A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Colour Compagniet A/S

Colour Compagniet A/S har nu eksisteret i 6 måneder og i den anledning vil vi fortælle om vores rigtig gode start som selvstændige.

Vi har på nuværende tidspunkt 6 medarbejdere i vores produktion. Vi kan allerede bryste os med at have over 25 års erfaring i huset, idet at vores medarbejdere har været ansat i det selskab som vi opkøbte i maj måned 2010.

Vores koncept er, at kunne tilbyde kunder alle slags overfladebehandlinger under samme tag, uanset om kunderne har store serieordrer til traverssprøjtegaden eller til UV-lakgaden eller små specialordrer til håndsprøjteafdelingen, så klarer Colour Compagniet A/S opgaven.

Det er blevet en stor succes og vi har i dag kunder fra hele landet inden for alle kategorier inden for hjemmets 4 vægge – loft, væg, gulv og inventar. Vi har også mange kunder, som laver butiksinventar og messestande. Det er meget spændende verdener, hvor vores dygtige malere virkelig kommer til at arbejde med en masse sjove farver og kreative løsninger på overflader.

På vores hjemmeside www.colourcompagniet.dk kan I få et overblik over hvad vi står for og hvilke muligheder vi kan tilbyde lige netop Jeres virksomhed eller hvilke løsninger vi kan lave for private.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Colour Compagniet A/S

Stougaardsvej 2-4
6933 Kibæk
Danmark
Colour Compagniet A/S

Send til en kollega

0.062