23948sdkhjf

Altaninddækning: Stort Herlev projekt færdiggøres

| Medlemsnyhed | Indrykket af SnoerGlas

Altanafskærmning er en tendens, der breder sig i københavnske boliger. Aktuelt færdiggør Glarmestre Snoer og Sønner montering af altaninddækninger til et større renoveringsprojekt i Herlev.

Over 40% af blokkene i Hjortegaarden har købt den finske glasløsning, hvor fronten af altanen lukkes med en glasfoldedør. Og med god grund. Det ustadige danske vejr kan nemlig være en udfordring, men inddækning af altanen gør det muligt at nyde udelivet i en væsentligt længere periode. De stort set usynlige, rammeløse glas tillader et fuldstændigt uhindret udsyn, når altanen er lukket, men kan skydes helt væk, når vejret tillader det. Altanen kan således anvendes fuldstændigt som før, når vejret er godt.

Altaninddækning som klimaskærm
Glasinddækning af altaner tilføjer en ekstra klimaskærm, som beskytter facaden mod vejrlig og reducerer både varmetab, nedslidning og kuldebroer. Altanafskærmning giver en dokumenteret energibesparelse på op til 10% og da altaninddækningen beskytter facaden bidrager den yderligere med et markant reduceret vedligeholdelsesbehov.

Altaninddækning dæmper også støj
I støjplagede omgivelser, f.eks. tæt på en trafikeret vej, kan afskærmning af altaner bidrage med en markant reduktion af den luftbårne støj. Samtidig reducerer altaninddækninger den støvbelastning som ofte følger med, når boligen ligget tæt på en befærdet trafikåre.

Altaninddækninger har de senere år vundet frem i Sverige og Finland, og er nu ved at finde vej til de danske altaner. Glarmestre Snoer og Sønner mærker tendensen. Her forstår man godt at de finske altaninddækninger er populære.

”Glasinddækningen løfter boligen betydeligt både æstetisk og energimæssigt. Varmebesparelser og muligheden for at bruge rummet i vinterhalvåret er meget attraktivt i de københavnske boliger”, fortæller glarmester og direktør for SnoerGlas, Torben Snoer og fortsætter:

“Med en elegant altaninddækning som denne, bliver fronterne på altanerne forsynet med en foldedør, hvor bundskinnen er nedsænket i gulvet, så det ikke syner af så meget og så man undgår at boligen får et uheldigt trin midt i gulvet”.

Med altaninddækning beskyttes altanens overflader og strukturer, uden at reducere det lys, der strømmer ind i boligen. Mens foldedøren og glasinddækningen om vinteren hjælper med at holde kulde og støj ude af boligen, kan beboeren om sommeren åbne helt op for frisk sommerluft.

Læs mere om altaninddækninger og afskærmning til altaner her:


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SnoerGlas

Lærkevej 17
2400 København NV
Danmark
SnoerGlas

Send til en kollega

0.287