23948sdkhjf

Trappeleverandør ansætter ny projektsælger

| Medlemsnyhed | Indrykket af WOOD STEP A/S

Hos trappefirmaet WOOD STEP smitter travlheden i byggeriet af på efterspørgslen på trapper. Af samme grund er der nu hentet forstærkning i afdelingen for salg af projekttrapper, så den stigende efterspørgsel kan imødekommes.

Jakob Kopp er i januar startet som ny projektsælger hos WOOD STEP og vil med base fra hovedafdelingen i Tørring nord for Randers, komme til at servicere projektkunder i hele landet.

”Vi er glade for at kunne byde Jakob velkommen,” fortæller salgschef Jacob Ravn. ”Jakob kommer med en erfaring og baggrund, der gør, at det falder ham helt naturligt at møde kunderne med det rette mindset. Igennem de sidste 3 år har han arbejdet i forsikringsbranchen som assurandør. Og selvom salg af forsikringer umiddelbart ligger langt fra salg af trapper, så er der alligevel flere lighedspunkter.
Opsøgende og behovsafdækkende salg har været en naturlig del af Jakobs hverdag. Det er kompetencer som vi i høj grad også bruger hos WOOD STEP, når vi skal rådgive vores projektkunder.”

Grundig oplæring
De seneste uger har Jakob været under sidemandsoplæring hos en af firmaets erfarne projektsælgere: "Jakob har allerede nu vist et naturligt flair for at tillære sig den tekniske viden som er en vigtig del af et trappesalg. Vi glæder os til at han kan bruge sine stærke salgsmæssige kompetencer som WOOD STEP’s nye projektsælger.”  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WOOD STEP A/S

Hvilhusevej 36
8970 Havndal
Danmark
WOOD STEP A/S

Send til en kollega

0.103