23948sdkhjf

CNC og boring i fokus: SCM DIGITAL DAYS 2018 i Rimini

| Medlemsnyhed | Indrykket af LINDLARSEN A/S

Hos SCM Group bliver der i næste uge stærkt fokus på bl.a. CNC og boreløsninger baseret på de seneste effektive teknologier.

Tag med LINDLARSEN til SCM i Rimini, den 25.-26. januar 2018 - og se de seneste nye maskiner til effektiv produktion. Der præsenteres et stort udvalg af både større samt mindre maskiner, software løsninger og meget mere. 

CNC og boring er et af fokusområderne, der byder på store nyheder, i begge ender af skalaen. Behovet for fleksibel produktion i små serier gælder ofte for både store og små virksomheder - og her vises løsninger, hvor effektivtet går hånd i hånd med fleksibilitet. Samtidigt starter investeringerne på et attraktivt niveau og er nemme både at implementere i produktionen samt ikke mindst nemme at betjene. 

Helt nye state-of-the-art digitale løsninger vil blive præsenteret, der gør det daglige arbejde inden for branchen lettere og mere effektivt. Integreret med solide og velkendte procesteknologier er der tale om nyheder som alle kan komme i nærheden af. Tættere kommer du ikke på en praktisk tilgang til Industri 4.0 begrebet.

I SCM´s Technology Center finder du nyeste maskiner, software og digitale løsninger til industriel produktion indenfor møbler, inventar, døre/vinduer, byggeelementer, plast og meget mere.

Du kan se mere om dette og hvad du kan opleve her: her

LINDLARSEN og SCM er for 2 personer vært ved forplejning og op til to hotelovernatninger for vores gæster. Flybilletter kan erhverves på favorable markedsvilkår og vi vejleder gerne herom.

Oplev begivenheden. Ring til os og hør mere om turen – eller tilmeld dig på vores website Tilmelding SCM Digital Days

 Vi glæder os til at mødes med dig til et par spændende dage hos SCM GROUP i Rimini.

Med venlig hilsen
 
LINDLARSEN-teamet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LINDLARSEN A/S

Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Danmark
LINDLARSEN A/S

Billeder & videoer

edgebendingDigitalHub

Send til en kollega

0.112