23948sdkhjf

Junget lancerer ny hjemmeside. - se den på junget.dk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Junget A/S

Junget lancerer ny hjemmeside som del af en ambitiøs målsætning om at imødekomme kundernes efterspørgsel efter nye digitale serviceydelser.

-Vi har længe været tilbageholdende med at investere i en digital tilstedeværelse. Det ønsker vi nu at lave om på, fortæller adm. direktør Poul Thøgersen. Den seneste kundetilfredshedsundersøgelse viste en tydelig tendens, nemlig en stigende efterspørgsel efter selvbetjening og en øget forventning til vores informationsniveau online, forklarer han.

Den nye hjemmeside er derfor kun første step i en digital strategi, hvor vi ønsker at imødekomme kundernes efterspørgsel og derigennem styrke vores kunderelationer. I første omgang lancerer vi en ny dansk hjemmeside, som senere på året bliver efterfulgt af en webshop for skærende værktøj.

 En digital tilstedeværelse skabes ikke natten over, men er en langsigtet investering.
 - Med den nye hjemmeside skaber vi en platform for de fremtidige serviceydelser, som Junget i sam-arbejde med kunder og leverandører vil komme til at udvikle. Vi har taget hul på en digital rejse, fortæller Poul Thøgersen, mens han glæder sig til, om tre år, at kunne se tilbage på denne lancering vel vidende, at den var startskuddet til en lang række tiltag, der skaber værdi for Jungets mange kunder.

Junget.dk  - nyt design, nyt indhold og øget brugervenlighed
Som noget nyt kan vores kunder nu bestille afhentning af slibevarer på junget.dk og siden giver i langt højere grad end tidligere indsigt i de produkt og services, som Junget tilbyder. Besøg Junget.dk og find inspiration til valg af ny maskine, værktøj eller bestil afhentning af slibevarer.

Vi håber, at I vil tage godt imod den nye version af junget.dk.

Mvh

Junget A/S

Medlemsnyhed

Indrykket af
Junget A/S

Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Danmark
Junget A/S

Send til en kollega

0.089