23948sdkhjf

Nye træktestere tilbyder en fleksibel fremtid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ametek Denmark A/S

AMETEK STC har for nylig lanceret fem nye træktestere særligt udviklet til udførelse af materialetests op til 100 kN.

Træktesterne udvider således virksomhedens Lloyd Instruments sortiment af enkelt- og dobbeltsøjlede træktestere, som forhandles i Danmark såvel som i resten af verden.

De nye dobbeltsøjlede træktestere går under navnet LD Serien, og dækker over modellerne LD5, LD10, LD30, LD50 og LD100, som er beregnet til materialetests op til henholdsvis 5, 10, 30, 50 og 100 kN.

LD Serien adskiller sig fra konkurrerende maskiner ved at tilbyde markedets største arbejdsområde med hele 452 mm i bredden og en tværbomsvandring på 1070 mm, som kan udvides til 1669 mm. Det store arbejdsområde betyder, at brugeren opnår en fleksibilitet for udførelse af både komplekse tests af små og mellemstore emner såvel som for kraftfulde tests af både store emner og emner bestående af massivt materiale så som plastik, metal og træ.

Træktesterne i LD Serien er optimale til brug ved automatiserede tests, hvor de medvirker til at nedbringe omkostninger og tidsforbrug. Et CANBUS interface sikrer hurtig og præcis kommunikation mellem træktesteren og accessories som f.eks. ekstensometre og klimakamre.

Træktesternes ekstra stive ramme indeholder et styrestem til tværbommen, som sikrer en jævn og ensartet belastning af testemnerne.

LD Serien leveres med analyse softwaret NEXYGENPlus, som gør avancerede analyser og rapportering nem og hurtig at udføre. Et omfattende bibliotek af foruddefinerede test-setups sikrer effektive og fejlfrie tests. Testresultater kan automatisk eksporteres til Microsoft Word eller Excel, hvor egne skabeloner eller prædefinerede NEXYGENPlus skabeloner kan anvendes.

Unikt for Lloyd Instruments træktestere er, at modulerne i det indbyggede NEXYGENPlus software bibliotek er inkluderet i prisen.

Med deres robuste design, store arbejdsområde, omfattende analyse software samt hurtige og præcise testresultater er LD Serien bygget til at tilbyde sin bruger en fleksibel testløsning mange år ud i fremtiden.

Find mere information om LD Serien og AMETEK STC’s øvrige sortiment af kraftmålere og træktestere på www.ametektest.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ametek Denmark A/S

Gydevang 32-34
3450 Allerød
Danmark
Ametek Denmark A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

LD Series MetalLD50

Send til en kollega

0.109