23948sdkhjf

Michael har afprøvet EL:CONs rotationsordning for lærlinge – nu er han udlært elektriker

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Michael Lund Christensen er udlært elektriker hos EL:CON i Hornslet den 19. januar 2018.

Af HR og kommunikationsmedarbejder Mette Riis, meri@elcon.dk

Michael Lund Christensen er udlært elektriker hos EL:CON i Hornslet den 19. januar 2018. I løbet af sin læretid har Michael afprøvet muligheden med EL:CONs Lærlingeprogram for at komme i et rotationsforløb i en anden EL:CON-afdeling – nemlig i Trafik og infrastrukturs højspændingsenhed.

»Det var spændende at få mulighed for et tre måneders rotationsforløb. Forløbet bekræfter mig i, at der er mange muligheder for forskellige opgaver rundt omkring i EL:CON, hvis jeg ønsker det. Lige nu arbejder jeg med installationer og klargøring på nybyggerier, og det er et område, jeg brænder for,« forklarer den nyudklækkede elektrikersvend.

Serviceleder Jørgen Sørensen supplerer: »Jeg kan bekræfte, at Michael er en meget alsidig elektriker, der kan løse mange forskellige typer opgaver inden for både service, industri og nybyggeri. Han er stille og rolig, og de andre kollegaer vil altid gerne have ham med på opgaver.«

Jørgen kan desuden fortælle, afdelingen i Hornslet glæder sig over, at Michael har sagt ja til at fortsætte hos EL:CON som elektriker.

Studentereksamen, universitet – nu elektriker
Det lå ikke i kortene, at Michael nu er udlært elektriker. Han har faktisk en studentereksamen med i bagagen, og startede efterfølgende på universitetet på datamatiker-studiet.

»Det var overhovedet ikke mig alligevel, så jeg slog over på elektrikeruddannelsens grundforløb i stedet,« fortæller han.

Men så lå det vist alligevel lidt i kortene, dét med elektrikeruddannelsen: »Min farfar var installatør og har altid talt så godt for dén uddannelse. Så valget var ikke så svært,« griner den nyudklækkede elektriker.

Michael har da heller ikke fortrudt sit uddannelsesvalg: »Jeg kan godt lide at arbejde med spjældopgaver i serviceafdelingen, som småopgaver kaldes hos os. Og så er jeg også glad for at arbejde hos EL:CON, fordi vi har et rigtigt godt kammeratskab i afdelingen,« fortæller han.

Amerikansk fodbold og snart far
Det gode kammeratskab, Michael oplever hos EL:CON i Hornslet, mærker han også i fritiden, hvor han mødes med en kollega: »Ja, vi ses privat og vi spiller fodbold sammen. Jeg synes, det er rart, at vi også har glæde af at mødes privat.«

Når Michael ikke hænger ud med kollegaer, bruger han sin fritid på amerikansk fodbold og håndbold, mens han venter på, at han skal være far til april.

»Min kæreste og jeg glæder os rigtig meget, det bliver utrolig spændende,« griner han.

Inden den tid skal den nyudklækkede elektrikersvend dog lige fejres af sine kollegaer hos EL:CON i Hornslet.

Stort tillykke Michael:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.119