23948sdkhjf

Ronnie er udlært elektriker hos EL:CON - og vil gerne lære endnu mere...

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Ronnie Skov Jeppesen er udlært elektriker hos EL:CON i Viborg den 18. januar 2018, og her bliver han som svend. Ronnie betragter dog ikke sig selv som helt »udlært«, for han vil nemlig gerne lære endnu mere nyt inden for elektrikerfaget.

Af HR og kommunikationsmedarbejder Mette Riis, meri@elcon.dk

»Jeg har været godt, fagligt udfordret gennem hele min læretid. Men jeg er helt klar til at lære nye, spændende ting inden for faget,« fortæller Ronnie.

Og det er en rigtig dygtig udlært elektriker, EL:CON har i Ronnie – der står nemlig et flot 12-tal på hans svendeprøvebevis.

»Vi ser Ronnie som én af fremtidens dygtige elektrikere. Han er skarp til det faglige, og så er han vellidt blandt medarbejderne her i Viborg. Vi er rigtig glade for, han har sagt ja til at blive her hos os,« fortæller lærlingeansvarlig Per Eriksen.

Fra gulvlægger til kvalitetsbevidst elektriker
Ronnie har været voksenlærling hos EL:CON, for han har faktisk en uddannelse som gulvlægger med i bagagen.

»Det var for hårdt fysisk at være gulvlægger, det stod hurtigt klart for mig. Derfor skiftede jeg retning til elektriker,« forklarer han.

Han fortæller videre, at han i et tidligere job i en stor vindmøllevirksomhed snusede til elektrikerfaget. Dét og det faktum, at hans far også er elektriker, var med til, at Ronnie traf beslutningen om, at dét skulle han også være: »Elektrikerfaget er bredt med mange retninger, endda også på det administrative plan. Og så kan man læse videre til fx installatør sideløbende med, at man passer sit job,« siger han.

Men lige nu og i nærmeste fremtid ønsker Ronnie at finde fodfæste som nyuddannet elektriker: »Jeg er klar til at løfte større opgaver og påtage mig mere ansvar som elektrikersvend. Jeg er meget kvalitetsbevidst, når jeg udfører mine opgaver, og mere ansvar vil ikke forandre på dét faktum,« fortæller han.

Plads til lærlinge hos EL:CON
Ronnie forklarer, at han har oplevet en god, travl stemning hos EL:CON i Viborg, men alligevel er der plads til lærlinge, og der bliver taget godt hånd om dem.

»EL:CON har turdet give mig et stort ansvar, og det er jeg rigtig glad for. Jeg har gode kollegaer her i afdelingen, og jeg har været med på mange forskellige opgaver lige fra service til industri, og dét har jeg lært meget af,« fortæller den nyudklækkede elektrikersvend.

Afdelingen i Viborg fejrer deres nyudlærte kollega med smørrebrød på kontoret i anledning af, at Ronnie nu kan kalde sig elektriker.

Stort tillykke Ronnie:-)

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.111