23948sdkhjf

Julen varer lige til påske ...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Men forårets messer er lige om hjørnet! Tak til alle for støtten i 2017

Sikken voldsom trængsel og alarm ... Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og inden længe skulle julefreden gerne sænke sig.
Men før du læner dig tilbage og smækker fødderne op til juleferie, vil jeg gerne ønske dig en glædelig jul og et godt nytår.


Jeg vil gerne takke for jeres alles opbakning og for det gode samarbejde.

Vær velkommen, Herrens år ... og forårets messer!
Hos Expression oplever vi mere og mere aktivitet efter 6 års spændende rejse. Dét er vi glade for, men det betyder også, at vi ikke får kigget forbi dig så tit, som vi gerne vil. Men vi står naturligvis altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for en god pris eller løsning på en opgave.


Har du brug for rådgivning til din messestand til foråret? Så book et sparringsmøde allerede i dag til januar eller februar.  Vi hjælper din markedsføring godt på vej fra første færd i 2018. Vi hjælper dig med en fuld fleksibel løsning hele vejen rundt om produkter med tryk.


Ring på 6165 3597 eller skriv på hh@expression.nu – og aftal et møde.


Jeg glæder mig til et spændende 2018 sammen med dig.
Med venlig hilsen
Henrik

P.s. Vi arbejder med en bred vifte af virksomheder, fx Focus Moduler A/S:

"Som forholdsvis nystartet firma er det altafgørende, at markedsføringsmaterialet fremstår professionelt. Henrik er meget engageret i at levere et rigtig godt produkt, hvor servicen er helt i top. Expression ApS har hjulpet mig med at lave flere hundrede reklameskilte i forskellige størrelser, visitkort samt en flot 8-siders profilbrochure. Med en aftale med Expression ApS er du sikret en seriøs samarbejdspartner til din næste printopgave eller øvrige markedsføringsrelaterede opgaver. De bedste anbefalinger for at vælge Henrik og Expression ApS"


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Billeder & videoer

Gul

Send til en kollega

0.102