23948sdkhjf

”Hej, det er Hanne fra WOCA Denmark”

| Medlemsnyhed | Indrykket af WOCA Denmark A/S

Sådan lyder det nu, når du ringer til det, du måske bedre kender som Trip Trap WoodCare. Virksomheden har nemlig valgt at ændre det tidligere binavn WOCA Denmark til hovednavnet.

Produkterne er de samme. Det ændrer vi ikke ved. Men vi har i mange år brandet os under vores binavn WOCA Denmark i udlandet, og tidligere på året skiftede firmaet navn til WOCA Denmark A/S – med uændret CVR-nr., fortæller administrerende direktør Jørgen Iversen.

Er det så helt slut med Trip Trap WoodCare? ’Nej, på ingen måde. Trip Trap WoodCare er et stærkt produktbrand i Danmark, og det holder virksomheden fast i. Derfor vil du stadig støde på det mundrette ordspil Trip Trap, når du køber produkter i de danske byggemarkeder, farvehandlere og tømmerhandler. Nu bare med venlig hilsen fra WOCA Denmark A/S, der i øvrigt stadig har både udviklingslaboratorie, produktion og administration i Lunderskov ved Kolding.

Hvis man skal pege på, hvem ændringen har størst betydning for, er det nok virksomhedens samarbejdspartnere, der vil møde WOCA Denmark-navnet i forbindelse med aftaler og lignende og så ikke mindst medarbejderne i Danmark, der skal vænne sig til at bruge WOCA Denmark, når de præsenterer sig selv og deres arbejdsplads.

Om WOCA Denmark
WOCA Denmark (tidligere Trip Trap WoodCare) har haft en meget stærk position på det danske marked i over 40 år. Produktsortimentet omfatter et komplet system til forbehandling og grundbehandling samt pleje og vedligeholdelse af gulve samt indendørs og udendørs træ. Alle produkter bliver udviklet og produceret i Danmark og sendes herfra videre til alle fire verdenshjørner, hvor de forhandles via lokale distributører. Virksomheden har hovedsæde i Lunderskov ved Kolding og beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere i Danmark. 

 I profilen øverst til højre ser du WOCA Denmark's virksomhedslogo, og på billedet herunder ser du det produktbrand-logo som du fortsat vil møde ude i butikkerne.

Medlemsnyhed

Indrykket af
WOCA Denmark A/S

Tværvej 6
6640 Lunderskov
Danmark
WOCA Denmark A/S

Send til en kollega

0.078