23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Program til dimensionering af taglægter og udhæng

Beregningsprogrammet, LÆGTEdim, giver dig helt unikke muligheder for at optimere lægter og udhæng til dit byggeprojekt.

Beregningsprogrammet gør det nemt at dimensionere tagudhænget og de nødvendige forstærkninger på dit byggeri. Programmet beregner også den korrekte dimension på taglægter, det nødvendige antal søm samt den tilstrækkelige sømstørrelse, og tager samtidig hensyn til det anvendte undertag og afstandslister.

LÆGTEdim er for dig som konstruktør, ingeniør eller tømrer, der skal sikre, at taglægterne sidder ordentlig fast i udhænget, så taget er storm- og snesikkert.

Du kan regne på alle tagkonstruktioner – med tynde banevareundertage eller tykke, faste undertage – og endda med indirekte fastgørelse af lægterne i afstandslister. Har du brug for dokumentation, kan du printe resultatet ud.

Du kan dimensionere udhængene, den rigtige fastgørelse - og endda forstærkede udhæng. Det er nemt, og du bliver hjulpet igennem og advaret, hvis du træffer forkerte valg.

Programmet giver dig også mulighed for at vælge en anden snelast end den, der gælder for et almindeligt sadeltag. Programmet er baseret på Eurocode 5 og knytter sig til TRÆhåndbogen TRÆ 65 Taglægter, der indeholder forudsætnings-grundlaget for programmets beregningsmetode.

> Læs mere og kom i gang med programmet nu - du sparer tid ved at regne rigtigt fra starten

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Maria Nielsen
Salg og kommunikationsansvarlig
+45 45280333 mn@traeinfo.dk

Send til en kollega

0.094